Politika

FRANKOVIĆ: ‘Dujmović se pogubio i zaboravio da je još uvijek na čelu HEP-a HNS-ov direktor’

Već je postalo uobičajeno da kandidat HNS-a za gradonačelnika Valentin Dujmović iznosi neistine nastojeći baciti ljagu na Hrvatsku demokratsku zajednicu – naveo je u priopćenju za medije HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Mato Franković. Franković je, naime, uputio svoju reakciju na današnju konferenciju za medije Dujmovića vezano za dvoranu u Komolcu.

-Ovaj put iznio je notornu neistinu kako HDZ želi iseliti DVD Komolac i prostor dvorane, kako bi tamo smjestio skladište HEP-a. Naime, Dujmović manipulira s javnošću svjesno iznoseći neistine, iako mu je jako dobro poznato kako je predsjednik uprave HEP-a osoba koju je upravo Dujmovićev HNS imenovao i s kojom su on i bivši gradonačelnik dogovorili sve vezano za prostore u Komolcu.

HDZ nema nikakve veze s tim, a odgovore na pitanja zašto se sve ovo događa s tim prostorom treba dati Dujmović. Ponavljam, radi se o HNS-ovom kadru, koji još uvijek obnaša dužnost predsjednika uprave HEP-a i o osobi s kojom je Dujmović dogovarao ovaj projekt.

Neka dakle, objasni građanima što su oni to dogovorili i neka objavi ugovor o korištenju prostora između HEP-a i Grada Dubrovnik. Jer, teško je povjerovati da su bez ikakvog dokumenta uložili najmanje 700 tisuća kuna u dvoranu i vatrogasni prostor – priopćenje je Mata Frankovića.

 

Pročitajte još

Jadran Barač o ‘javnoj cesti privatnog interesa’

Dulist

Kristić savjetuje Lokrumu: Kupite zgradu Atlantske plovidbe, koja je četiri puta jeftinija od ex Kapetanije

Dulist

REZULTAT ‘POLITIČKE PROSTITUCIJE’ SDP: ‘Obrazovna reforma u rukama je stranke koja s glasačima stane u jedan lift’

Dulist.hr

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija