Grad

FOTO/VIDEO Prvašići s osmjesima i veseljem započinju novu avanturu

FOTO/VIDEO Prvašići s osmjesima i veseljem započinju novu avanturu

Završilo je dugo, toplo ljeto za naše školarce koji su ovog ponedjeljka, 4. rujna, ponovno sjeli u školske klupe.

Među njima je i 456 učenika prvih razreda osnovnih škola s područja Dubrovnika, koji će se tako prvi put susresti s novim, školskim obvezama. Vjerujemo kako će se vrlo brzo snaći te im ovog puta želimo puno uspjeha.

U svim dubrovačkim osnovnim školama danas je prvašićima dobrodošlica poželjena priredbama, a veselo je tako bilo i u OŠ Mokošica. Prvašiće je prvog ‘radnog’ dana pozdravio i dubrovački gradonačelnik Mato Franković.

Gradonačelnik je svim našim prvašićima uputio čestitku:

-Dragi naši prvašići, dragi roditelji!

Početkom nove školske godine započinje i vaše životno putovanje na kojemu ćete se upoznati s novim izazovima, iskustvima, ali i putovanje na kojemu ćete upoznati nove prijatelje s kojima ćete zajedno koračati i istraživati novi svijet.

Na početak svog novog životnog putovanja krećete s velikim osmjesima i s veseljem. Želim vam da zadržite tu dječju ushićenost što duže, ali budite vrijedni i na ponos svojim roditeljima, braći i sestrama, svojim nonama i djedovima te svojim nastavnicima.

Trudite se, učite, družite se i uvijek posebno pazite jedni na druge jer prijateljstva koja ćete steći tijekom školovanja su najvrjednije što ćete nositi u svojim srcima kada jednom izađete iz školskih klupa.

Dragi naši prvašići, dragi roditelji, nastavnici i odgajatelji!

Neka vam je sretan i radostan početak školske godine i želimo vam što više uspjeha i puno lijepih trenutaka – čestitka je Mata Frankovića.

 

Pročitajte još

MARKO GILJAČA O PRVIM IZLAZNIM ANKETAMA Prvog Srđevca u Saboru ćekat ćemo do dugo u noć

Dulist

POKRENUTA JAVNA NABAVA Gradit će se novi boćarski dom u Gospinom polju

Dulist

‘Neboderko’ od ponedjeljka s deset dodatnih polazaka!

Dulist