Natrag
20.8.2017 15:47

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO/VIDEO ‘Pola grada’ na VIP otvaranju Sub City-a

2.9.2015 @ 23:36 Dulist Županija
72;72

Podijelite:

Dubrovnik i okolica večeras su konačno će dobili moderan trgovački centar. Naime, večeras je upriličeno svečano otvaranje Sub City-a u Srebrenom, projektu vrijednom oko 22 milijuna eura.

Inače, SUB City prostire se na skoro 23 tisuće metara četvornih, a sastoji se od dvije odvojene cjeline. Zgrada A je veća i ima 10 tisuća metara četvornih u podrumu, u prizemlju je 5300 kvadrata, a na prvom katu oko 5000 kvadrata – ukupno 20.598 metara četvornih shopping prostora. Druga zgrada je daleko manja te se prostire na 2.219 metara četvornih.
– Riječ je o prvom centru s 300-njak parkirnih mjesta od čega je veći dio u podzemnoj garaži uz mjesta za osobe smanjene pokretljivosti i za potrebe opskrbe centra, što kupcima pruža mogućnost “suhog” dolaska do trgovina, a uz prvi Maxi Konzum, koji će ujedno biti i najveći na području Dubrovačko-neretvanske županije jer će se prostirati na 3 tisuće četvornih metara, u Centru će svoje poslovne prostore imati H&M, New Yorker, Muller, DM, Sport Vision, Carprisa, B-Vama, Denis, Magic Baby, Yammamai, Mass, CCC, Tom Tailor i drugi, uz niz ugostiteljskih objekata.

Nakon večerašnjeg svečanog otvaranja, svoja vrata javnosti Sub City otvara u četvrtak u 9 sati.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana