Natrag
22.8.2017 05:40

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO/VIDEO Gladijatori u akciji, Dubrovčani premoćni u Gospinom polju

26.9.2015 @ 8:49 Dulist Sport
73;73

Podijelite:

Po deseti put sinoć je u Gospinom polju održana “Noć Gladijatora”. U glavnoj borbi večeri Maro Perak pobijedio je na bodove Ukrajinca Yurija Gorbenka, a s rukama u zraku svoje borbe su završili i ostali borci dubrovačkog borilačkog kluba.

Luka Milidragović u kategoriji do 63 kilograma pobijedio je Ahmedina Pivića iz BiH, Orsat Stražičić slavio je u kategoriji do 75 kilograma protiv Ivana Matešića, Luka Vuličević u kategoriji do 78 kilograma bio je bolji od Srbina Dragana Dragojevića, a Mario Dabo u kategoriji do 75 kilograma ‘riješio’ je Srbina Igora Kantara.
Što se tiče profesionalnog segmenta, Darko Knego je u kategoriji preko 93 kilograma pobijedio Srbina Sašu Dajića, njegov brat Damir Knego u istoj kategoriji slavio je protiv Muhameda Mahmića iz BiH, Domagoj Obradović je u kategoriji do 90 kilograma pokazao bolju spremnost od Srbina Aleksandara Vurune, dok je Karlo Caput je u kategoriji do 70 kilograma prevladao u borbi s Velimirom Rašićem iz BiH.
Osim Dubrovčana u ring su još ušli Splićanin Teo Radnić (Pit Bull), te Petar Crmarić (Uragan). Radnić je pobijedio Aleksandera Boyka, dok je Crmarić ipak izgubio od Dmitrija Verbitskog.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana