Sport

FOTO/VIDEO Evo tko je sudjelovao na župskoj humanitarnoj biciklijadi!

FOTO/VIDEO Evo tko je sudjelovao na župskoj humanitarnoj biciklijadi!

U subotu popodne u Župi dubrovačkoj održan je zanimljiv sportsko-rekreativni događaj.

Prvi put Savjet mladih općine Župa dubrovačka, udruga Kurenat, Općina Župa dubrovačka te Braniteljska zadruga Eko Župa organizirali su župsku biciklijadu.

Osamkilometarska ruta biciklijade bila je župska Ambulanta za početak, pa iza stare škole, Bjelice, preko Mandaljene, Zagrude, Radovine, Sabovine, Lazina, Brnjina, na Rovanj (sv. Vicenco), Zakulu do rotora u Servisnoj zoni i natrag kod Sv. Vicenca na tratamenat vrijednih župskih domaćica.

Mislilo se i na sigurnost biciklista, a bilo ih je ‘od 7 do 77’, jer ispred njih je išlo vozilo DVD Župe dubrovačke. Svi natjecatelji dobili su majicu s motivom biciklijade i bocu vode. Biciklijada je humanitarnog karaktera i sav prikupljeni novac donirat će se nekom kome je potreban u Župi dubrovačkoj.

– Na ideju smo došli nekako spontano, svi članovi Savjeta mladih. Ideja o biciklijadi se stvorila kroz razgovor, uz jednoglasnu odluku smo se dogovorili, obratili općini i načelniku Silviju Nardelliju, koji je prijedlog o biciklijadi odmah prihvatio, a čemu smo mu svi mi organizatori iznimno zahvalni – kazao je tim povodom predsjednik Savjeta mladih Ivo Jović.

Pročitajte još

POBJEDA ZA SQUARE! U napetoj utakmici svladali Olmissum

Dulist

SVI ZA SQUARE! Crveno plavi večeras igraju polufinale HMNL

Dulist

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr