DuList IN

FOTO/U MOKOŠICI Klapska pjesma zaslužna za predivnu atmosferu

FOTO/U MOKOŠICI Klapska pjesma zaslužna za predivnu atmosferu

Zajedničkim nastupom triju dubrovačkih klapa, klape Kaše, Maestral i Ragusavecchia, u subotu navečer započeo je kulturno – zabavni program ‘Ulicama našeg Grada’ u Mokošici, a program će se filmskom projekcijom za naše najmlađe nastaviti sutra, 10. rujna.

Podsjetimo, tijekom rujna ovaj kulturno-zabavni program svaku subotu i nedjelju uveseljavat će stanovnike Mokošice, a osim nastupa dubrovačkih klapa planiran je i filmski program na otvorenom. Koncerti kao i filmski program u Mokošici odvijat će se od 20 do 22 sata na igralištu pokraj caffe bara ‘Kiss’ prema sljedećem rasporedu:

• Subota, 16.9.2017. – Klapa Maestral i Ženska klapa Linđo
• Nedjelja, 17.9.2017. – Kinematografi Dubrovnik prikazuju Putovanje vremenom – putovanje života
• Subota, 23.9.2017. – Klapa Atlant Nedjelja, 24.09.2017. – Kinematografi Dubrovnik prikazuju film ZG80.

Koncerti pet dubrovačkih klapa nastavit će se odvijati na lokacijima unutar povijesne jezgre te u Lapadu na Šetalištu Kralja Zvonimira pokraj fontane, a od utorka 12. rujna, klapama će se pridružiti i Pučki pjevači Dubrovnika koji će svoje sugrađana i goste glazbom uveseljavati svakog utorka u voltu prema Peskariji.

U povijesnoj jezgri, koncerti će se održavati od 21 do 22 sata dok će se koncerti u Uvali Lapad održavati od 21 sat do 22.30 sati.

Pročitajte još

ČETVERODNEVNI FESTIVAL KRAJEM TRAVNJA Što donosi prvi ‘Župski pjat’?

Dulist

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist