Aktualno

FOTO/SVEUČILIŠTE LIBERTAS Počela nova akademska godina, sretno studenti!

FOTO/SVEUČILIŠTE LIBERTAS Počela nova akademska godina, sretno studenti!

Danas je održan prijem studenata na početku nove akademske godine studija Turistički i hotelski menadžment DIU Libertas.

U uvodnom pozdravu Milan Perić, jedan od osnivača studija, naglasio je kako je glavni cilj bio omogućiti mladim ljudima nastavak učenja o turizmu i hotelijerstvu.

– Znate kako je Dubrovnik turistička destinacija te da dolaze turisti iz svih krajeva svijeta, a većina njih u naš grad dolazi upravo zbog kulturne i povijesne baštine. Libertas je najveće privatno sveučilište u Hrvatskoj, s najvećim brojem studenata, a sa sjedištem u Zagrebu. Nema potrebe naglašavati koliko je ovaj studij bitan za naše područje. Na studiju Turistički i hotelski menadžment studenti će pohađati predmete iz područja turizma i hotelijerstva, a nakon prve dvije studiranja mogu se opredijeliti za određene smjerove kao što je primjerice gastronomija – kazao je Perić i dodao:

– Naše iskustvo je pokazalo kako je ovo jedan dobro osmišljen i dinamičan studij. Oni koji upišu ovaj studij moći će sutra raditi i obnašati rukovodne funkcije u hotelima i drugim gospodarskim objektima iz ove gospodarske djelatnosti. Ali nabitnije od svega je nakon završenog studija i dalje učiti! Najbitnije je cjeloživotno učenje – rekao je Milan Perić.

Svim studentima želimo sreću u novoj akademskoj godini!

 

Pročitajte još

Brzobrodska linija Split-Dubrovnik ponovno plovi od petka

Dulist

UPOZORENJE POREZNE UPRAVE Šire se lažne poruke o povratu poreza

Dulist

Franković čestitao odbojkašicama: Svima ste pokazale da tamo itekako pripadate

Dulist