DuList IN

FOTO/MISS HRVATSKE Kojih pet ljepotica neće ući u finale?

FOTO/MISS HRVATSKE Kojih pet ljepotica neće ući u finale?

Sedamnaest djevojaka natječe se za svoje mjesto u završnici izbora za Miss Hrvatske, koja će se održati 12. lipnja u hotelu Omorika u Crikvenici.

Pripreme i natjecanje započelo je ovu subotu 6. lipnja, a sport, talent, multimedija, modeling i intervju – izazovi su koje ove ljepotice moraju savladati što je moguće bolje kako bi skupile dragocjene bodove. Naime, samo njih dvanaest izaći će pred publiku i članove žirija i boriti se za titulu najljepše i put u Kinu na izbor za Miss Svijeta.

– Djevojke su lijepe, talentirane i pametne! Mentorima će biti teško donijeti odluku, a članovima žirija na finalnoj večeri još teže – rekle su direktorice izbora Iva Loparić Kontek i Maja Vračarić Kuljiš.
Podsjetimo, utrka za krunu započela je na regionalnim natjecanjima diljem Hrvatske. Sve pobjednice županijskih izbora dobile su svoje mjesto u pripremama za završnicu izbora za Miss Hrvatske, a na javnom castingu odabrano je još 7 natjecateljica. Tjekom priprema, koje su započele jučer, djevojke osvajaju bodove u pet različitih izazova: sport, talent, intervju, multimedija i modeling.

U pripreme su uključeni mentori iz raznih područja koji pomažu djevojkama u usavršavanju vještina i postizanju što boljih rezultata. Svaki mentor na kraju svog rada ocjenjuje natjecateljice bodovima. Pet kandidatkinja s najmanjim brojem bodova neće zauzeti svoje mjesto u velikoj završnici, a njihova imena objavljuju se 11. lipnja na humanitarnoj večeri. U samoj završnici se pred publikom i žirijem predstavlja 12 finalistica.

Fotografije: Nikola Klobučarić

Pročitajte još

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist