Aktualno

FOTOGALERIJA Završen ‘mali Wembley’, slavlje za ‘Pizza shop’!

FOTOGALERIJA Završen 'mali Wembley', slavlje za 'Pizza shop'!

Pobjednici glavnog turnira na male barice ‘Mali Wembley 2017. su igrači Pizza shop koji su u finalnom okršaju pred prepunim tribinama svladali Polikliniku Marin med rezultatom 1:0.

Ivo Vlahušić na radost mnogobrojnih navijača pogodio je u 15. minuti za vodstvo Pizza shop, a rezultat se do kraja utakmice nije mijenjao te je na radost mnogobrojnih navijača njihovo slavlje moglo početi…

Pobjednički sastav osvojio je 20 tisuća kuna, a drugoplasirana momčad pehar i 7 tisuća kuna.

Treće mjesto u glavnom turniru i iznos od tri tisuće kuna osvojila je momčad Konoba Maestral Ston, a četvrto mjesto i tisuću kuna osvojili su igrači momčadi Evo nas opet. Maestral je do trećeg mjesta stigao zahvaljujući dva pogotka Mara Đuraša i jednim Vlatka Bobanovića za sigurnu pobjedu 3:0 (1:0).

Prve tri momčadi uz novčane nagrade osvojile su i pokale. Sve nagrade uručio je gradonačelnik Mato Franković.

U veteranskom dijelu turnira slavili su igrači Maximusa koji su nakon boljeg izvođenja penala bili uspješniji od momčadi Evo nas opet rezultatom 3:2.

Nagradu ”Hrabro srce” osvojio je Josip Šoletić iz Crvene funjestre jer je sredinom drugog poluvremena utakmice osmine finala žaru borbe udario glavom u vratnicu spašavajući pogodak. Nakon što je izašao iz igre, vratio se u samoj završnici i postigao pogodak za izjednačenje.

Najbolji strijelac ovogodišnjeg turnira je Borna Tikvica iz momčadi Konoba Maestral Ston koji je postigao sedam pogodaka. Najboljim igračem proglašen je strijelac jedinog pogotka u finalu, Ivo Vlahušić iz pobjedničke momčadi Pizza shop.

Treba istaknuti da je uoči velikog finala održana velika nagradna igra u kojoj je pod​i​j​eljeno čak 38 vrijednih nagrada! Sretni gledatelji otišli su s ‘malog Wembleya’ bogatiji za mobitel, TV, janje, pršut te s nizom ostalih vrijednih poklon paketa!

Pročitajte još

GRAND PRix Manjgura osvojila zlato za konferenciju ‘The Wolf strikes again’

Dulist

Dubravka Šuica druga na listi za Europski parlament

Dulist

OTVOREN PAVILJON BIH Marin Ivanović: ‘Čast mi je biti imenovan povjerenikom i kustosom’

Dulist