DuList IN

FOTOGALERIJA Uz DJ Belteka svi plešu!

FOTOGALERIJA Uz DJ Belteka svi plešu!

Martin Bijelić umjetničkog imena “Beltek” sinoć je rasplsao sve živo u Revelinu, a svojim aparatom to je pribilježio Teo Radić.

Beltek je započeo svoju tech/house karijeru 2007. godine sa singlom “Copacabana”, koji je postigao veliki uspjeh, o čemu svjedoči i nagrada “Pete’s Tong Fast Trax”, koju dodjeljuje Pete Tong, poznati DJ i voditelj kultne emisije na BBC Radio 1.

Beltekov najprodavaniji singl “Out of Play”, remix Faithless hita “Tweak Your Nipple” ili “Kenta”, koji je snimio za Tiestovu izdavačku kuću, postao je jako popularan među fanovima elektronske glazbe. Debitanski album “Out Of Play” Beltek je izdao za Toolroom Records 2011. godine, a veliku podršku i suradnju na ovom albumu dao mu je i njegov kolega, također poznati slovenski DJ Umek. Potkraj 2012 godine izdaje singlove “Party Voice” “Go”, “Connect Us” i “Captcha” ( u suradnji sa Grammyevcem Morganom Pageom) i “Eric Goes To Disco” koji mu podižu rejting na svjetskoj elektronskoj sceni i osiguravaju nastupe širom svijeta od Ultra festivala u Miami-u do svjetskih i europskih festivala.

Nakon odličnog nastupa prošle godine u Culture Clubu Revelin, Beltek je ponovno podigao na noge sve posjetitelje i pokazao zašto je ove godine najtraženiji DJ na vodećim festivalima u regiji.

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist