DuList IN

FOTOGALERIJA Ugostitelji proslavili 50. obljetnicu mature

FOTOGALERIJA Ugostitelji proslavili 50. obljetnicu mature

Maturanti Ugostiteljske škole Dubrovnik generacije 1966. godine proslavili su u utorak navečer 50 godina mature u restoranu Komin.

-Proslavi se odazvalo više od 90 posto pozvanih, odnosno četiri profesora i 25 učenika, svi umirovljenici, i zdravi i bolesni! Okupili smo se i prije deset godina pa smo se odlučili okupiti i na okrugloj obljetnici, naravno uz iće i piće kako to samo ugostitelji znaju – rekao je za DuList jedan od slavljenika, vlasnik restorana Komin Ivo Vrtiprah, koji je održao uvodni govor.

Prisjetili su se ugostitelji svojih profesora i kolega koji više nisu živi, a posebno oduševljenje izazvao je govor Antonija Bezeka.

-Kad sam bio dijete mislio sam da s 50 godina koje su toliko bile daleko i da život neće imati smisla, a vidi nas sada. Nismo se okupili ovdje da proslavljamo naš pedeseti rođendan, jer je davno prošao. Okupili smo se da proslavimo nešto mnogo ljepše, 50. godišnjicu naše mature. A vidi nas svi ko momci i cure. Divota vas je vidjeti, osjetiti onaj školski šušur – istaknuo je tom prilikom Bezek.

Pročitajte još

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist

JOŠ JEDAN HIT GRUPE SILENTE ‘Sve da ima neki način’ među top 10 singlova domaće liste

Dulist