DuList INSport

FOTOGALERIJA Tko je sve bio na VIP partyju Du Motiona?

FOTOGALERIJA Tko je sve bio na VIP partyju Du Motiona?

Du Motion, jedan od najvažnijih sportskih događaja u Dubrovniku, prvi dan je završio – bez trke!

Naime, mnoštvo prijatelja, sportaša i zaljubljenika u trčanje zaputilo se Karakom u smiraj dana, u sklopu VIP partyja, kako bi ‘protreslo’ dojmove prvog dana, uživalo u mirnoj večeri i jednostavno – pripremilo za sutrašnji veliki dan.

Prije nego povirite u fotoglaeriju našeg Zvonimira, vrijedi podsjetiti na sutrašnja događanja, ali i regulaciju prometa.
Sutra ujutro od osam sati počinju pripreme za utrku te postavljanje zaštitnig ograda duž Straduna.

Tako će 1. svibnja, za vrijeme trajanja Polumaratona i 5K, od devet ujutro do 13 sati biti uspostavljena zabrana prometovanja za sva vozila na slijedećim prometnicama:

Iza Grada, Brsalje, Branitelja Dubrovnika, Put od Republike, Vukovarska, Dr. Ante Starčevića, Nikole Tesle, Obala Stjepana Radića, Obala Ivana Pavla II, dionica državne ceste D420 Solska baza – Sustjepan, bivša županijska cesta 6254 na dionici Sustjepan – Prijevor i obratno.

Dragi građani, poštujte upute redara i policijskih službenika na terenu i pridržavajte se privremene regulacije prometa. Organizatori pozivaju na razumijevanje i strpljenje kako bi ovaj međunarodni sportski događaj protekao u što sigurnijem i dostojanstvenijem ozračju.

Pročitajte još

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist

Piturima gradonačelnik čestitao osvajanje duple krune

Dulist

Pituri osvojili Kup Hrvatske!

Dulist