DuList IN

FOTOGALERIJA Tko je s Oliverom i Hauserom pjevao vječne hitove…

FOTOGALERIJA Tko je s Oliverom i Hauserom pjevao vječne hitove...

Miljenik svih generacija, legendarni Oliver i najtraženiji član dua 2Cellos Stjepan Hauser Dubrovčanima su priredili jedinstveni koncert u Sporstkoj dvorani u Gospinom polju.

Brod u boci, Što to bješe ljubav… samo su neki Oliverovi hitovi, koje je dubrovačka publika pjevala s njima, uz pratnju virtuoza Hausera. U ovom jedinstvenom koncertu su uz brojne Dubrovčane uživali i posjetitelji iz Švedske, Njemačke, Austrije, Slovenije, Poljske, SAD-a…
Svoje dugogodišnje iskustvo i ljubav prema glazbi, Oliver i Stjepan, sjedinili su u zajedničkom albumu izdanom 2011. pod nazivom “Noć nek’ tiho svira (Aquarius records).

Album je zbirka starijih Dragojevićevih pjesama stavljenih u nešto drugačiji kontekst kojem je violončelo dalo svoj nepogrešivi pečat. Zanimljiva je informacija da je Stjepan Hauser imao svega desetak  godina kada su neke od ovih skladbi nastajale…

Iako je koncert trebao biti održan na Lokrumu kao svojevrsni pozdrav ljetu, vremenske neprilike primorale su organizatore na novu lokaciju. Iako su se mnogi žalili, vjerujemo kako nisu požalili odlaskom na koncert u Gospino polje.

Pročitajte još

[VIDEO] Silente objavio novi singl. Sviđa li vam se?

Dulist

AKTIVNA HRVATSKA U DUBROVNIKU Jelena Atabeyki predstavlja svjetske hit vježbe za lice

Dulist

PUTOPIS IVANE PAVLIĆ PAVLINA Tajland – centar seks turizma i zemlja anđela

Dulist