DuList IN

FOTOGALERIJA Tanja Radman najavila ‘Republic of Stone’ i nastavak ‘Republike kamena’

FOTOGALERIJA Tanja Radman najavila 'Republic of Stone' i nastavak 'Republike kamena'

‘Republika kamena’ – čak i ako niste preveliki ljubitelj fantasy književnog žanra, o ovoj knjizi morali ste na neki način čuti i morala vas je zaintrigirati, ako ništa, kroz pitanje ‘Knez je postao čarobnjak?’.

Sinoć iznova predstavljena, ‘Republika kamena’ odvodi čitatelje u svijet sasvim neobičnog Dubrovnika, onog kojeg je napisala prije par godina Tanja Radman. Knjigu je autorica predstavila uz pomoć ljubitelja fantasyja Dubravka Jakovljevića i Dolores Brbora, no unutar sme promocije, brojni su se suradnici nizali u zahvalama i obraćanju publici, kao i u kasnijim komentarima i osvrtima.

Brojni okupljeni u Saloči od zrcala uživali su i u odabranim, pročitanim ulomcima, kao i u nastupu zanimljivog dubrovačkog banda Mystica koji su izveli četiri akustične pjesme te na taj način dodatno obogatili promociju.

Ponovo predstavljanje imalo je još dva dobra razloga, a oni su premijerno predstavljanje engleskog izdanja ‘Republic of Stone’, kao i premijerno prikazivanje trailera za knjigu, koji je posebno oduševio obožavatelje, a kojeg su napravili vrijedni mladi ljudi uz pomoć Unique films.

Autorica Radman najavila je i nastavak Republike Kamena, koja bi se lako mogla pretvoriti u sagu od pet nastavaka, a ukratko je opisan i nastavak. Okupljeni su ovu večer mogli kupiti knjigu po promotivnoj cijeni, kao i druge tematske proizvode poput nakita ili pergamenata.

O Tanji možete više saznati na njezinoj službenoj stranici a vrijedi dodati i to kako će englesko izdanje Republic of Stone sadržavati i popis spomenutih lokacija sa njihovom stvarnom poviješću, kao ‘mini’ objašnjenje za publiku izvan Hrvatske.

Foto: Vedran Levi

Pročitajte još

Tradicionalan recept za ove blagdane donosi Maskeron

Dulist

KRISTINA ČORAK DONOSI Tradicionalne slastice s modernim twistom

Dulist

NOVA-STARA PJESMA ATLANTIDE Uz nebeske rođendane Alana i Davora!

Ivana Mijić Vulinović