Grad

FOTOGALERIJA Šarmantna Merve milijunta je posjetiteljica Zidina

FOTOGALERIJA Šarmantna Merve milijunta je posjetiteljica Zidina

Šarmantna posjetiteljica iz Turske, Merve Öden, milijunta je posjetiteljica dubrovačkih Mira te je tom prilikom, samo za nju, danas održan i  prigodni domjenak u prostorijama Društva prijatelja dubrovačke starine u Širokoj ulici.

Kako nam je otkrila Merve, u gradu je već drugi dan i jako joj se svidio.

-Dubrovnik je predivan. Tu sam već drugi dan i osobito mi se sviđa kao ljubiteljici serije Game of Thrones, ali to nije glavni razlog zašto sam došla tu. Zapravo, došla sam na mamin nagovor i ostajemo tu još četiri noći. Sigurno ću uživati – kazala nam je Merve dok ju je mama fotografirala za uspomenu.

Iako u početku iznenađene, Merve i njena majka rado su pozirale uz prigodne poklone iz DPDS-a koje im je uručio tajnik Društva Denis Orlić, koji je istaknuo veliko zadovoljstvo i ovogodišnjim brojkama.

– Petnaestak dana ranije stigla je milijunta posjetiteljica Zidina, što nam je naravno, iznimno drago. Sukcesivno drugu godinu probijamo brojku od milijun posjetitelja a do kraja godine očekujemo milijun i sto tisuća posjetitelja, možda i kojeg više. Time ne pokazujemo samo trend veće posjete Gradu, već i našu izvrsnost. Ako pogledate na TripAdvisoru primjerice Kulu Gornji ugao, ona ima preko 400 recenzija, od kojih su sve uglavnom odlične. Tek ih je 20-ak ‘vrlo dobar’. Naravno, već smo i prije dobivali preporuke. Dakle, uistinu, svi zaposlenici Društva, pokazuju da su dobri te da rade na način koji se danas traži – naglasio je Orlić, dodavši da na taj način dokazuju kvalitetu, svrhu i smisao njihovog postojanja ‘od Pelješca do Konavala’.

 

Pročitajte još

POKRENUTA JAVNA NABAVA Gradit će se novi boćarski dom u Gospinom polju

Dulist

‘Neboderko’ od ponedjeljka s deset dodatnih polazaka!

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist