DuList IN

FOTOGALERIJA RIT-ovci vraćaju zajednici

FOTOGALERIJA RIT-ovci vraćaju zajednici

Studenti i profesori RIT-a danas su sudjelovali u Danu vraćanja zajednici u OS Marina Držića. Akciji je prisustvovalo 65

studenata volontera, profesora i osoblja RIT Croatia, koji su zajedničkim snagama, željom i voljom uspjeli ostvariti cilj akcije, a to je uljepšavanje okoliša Osnovne škole Marin Držić čišćenjem vrta, bojanjem vrata i ukrašavanjem zidova unutar škole za djecu sa posebnim potrebama. Osim toga, studenti su u suradnji s Vrtlarem d.o.o. posadili sadnice lavande kako bi još više obogatili postojeći vrt.

Ravnateljica ove osnovne škole, gđa. Zrinka Capor zahvalila se u ime škole svim prisutnim studentima te je naglasila važnost sudjelovanja mladih ljudi u ovakvim volonterskim akcijama u nadi da ćemo i u budućnosti nastaviti uspješnu suradnju. Gđa. Capor je istaknula činjenicu kako je okoliš škole jako dobro održavan međutim zbog njegove veličine uvijek ima i dodatnog posla koji se može odraditi, pa je tako i nastala ova suradnja.

RIT Croatia će svakako nastaviti s organiziranjem volonterskih događanja na razini zajednice imajući uvijek u vidu kontinuirani razvoj svojih studenata sa ciljem njihovog napretka kako u poslovnom, tako i u osobnom smislu, pišu iz RIT-a.

Pročitajte još

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist