DuList IN

FOTOGALERIJA / PREKRASNA VEČER Nova Miss županije je Mia Planinić!

FOTOGALERIJA / PREKRASNA VEČER Nova Miss županije je Mia Planinić!

Ne mora svaki ponedjeljak biti tako grozan – neki mogu biti baš sjajni – kao ovaj, uz glamurozni izbor za Miss Dubrovačko-neretvanske županije!

Od njih osam ljepotica, koliko ih se borilo za ovu laskavu titulu, kao najljepša je izabrana Mia Planinić.

Prva pratilja je Mia Vukas, a druga pak Dijana Bačić. Miss fotogeničnosti je ove godine Sara Pejović.

– Rodom sam iz Mostara, tu sam kraj Metkovića, a inače živim i studiram u Zagrebu. Studentica sam novinarstva, upisujem treću godinu – kazala nam je simpatična Miss Mia, koja se prijavila na nagovor prijateljice!

– Nisam ništa očekivala ali sam smatrala kako bi mi ovo moglo biti jedno novo iskustvo i prilika za napredak u ovom poslu, ali kao što sam već pred žirijem rekla, to je samo moj hobi, škola je na prvome mjestu – kaže nam Mia, koja je otkrila i to kako se ne bi ostavila novinarstva čak i kad bi dobila manekenske angažmane.

– Kombinirala bih već nekako – zaključila je kroz osmijeh 21-godišnja Mia.

Kao ‘uvertira’ u ovu prekrasnu večer jučer je održan i Glamour fashion show, a publika je uživala u reviji hrvatskog modnog dizajnera Ivice Skoka, kao i modnih brandova Glamour Sposa, Duchess Womenswear, Bakus Sposa, Lela Design i Borza Grupa.

Sve je bilo začinjeno nastupom Ivane Kindl, a organizator, Dubronik Glamour, na Banjama je nakon revije organizirao i after party. Podsjetimo, casting za izbor za Miss održan je 13. kolovoza, a za titulu su se borile Mia Vukas, Sara Pejović, Eva Miljko, Marijana Rašica, Mia Planinić, Diana Bačić, Nikolina Galić i Nina Marinko.

A vi, dragi čitatelji, svakako uživajte u našim fotografijama prelijepih cura!

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist