DuList IN

FOTOGALERIJA Ovako to radi Playone

FOTOGALERIJA Ovako to radi Playone

U Culture Culbu Revelin ova subota bila je rezervirana je za veliki spektakl poznatog hrvatskog producentskog dvojca PlayOne (Darko Juranović “D’Knock” i DJ Fresh Jay), koji svojim singlovima i suradnjama sa svjetskim zvijezdama, te spektakularnim koncertima na visokom nivou pune klubove i osvajaju publiku svakog podneblja, a iz dana u dan potvrđuju status megapopularnog producentskog tima.

Svojim prepoznatljivim zvukom vrhunskog housea i elektronike u kombinaciji s funk, soul, drum and bass, dubstep i hip hop elementima, PlayOne uvijek iznova zapali atmosferu do sitnih jutarnjih sati gdje god da se pojave.
Bivši član megapopularne dance skupine ET, koja je 90-tih bila na vrhu regionalne scene, Darko Juranović “D’Knock” udružio je snage sa DJ Fresh Jay-om jednim od ponajboljim DMC DJ-a u svijetu, koji je na svjetskom natjecanju DMC osvojio zavidno 4. mjesto, a 7 puta bio u Top 20. Kao producenti i autori D’Knock & DJ Fresh Jay surađivali su sa najpoznatijim imenima hrvatske glazbene scene kao što su Nina Badric, Divas, Tony Cetinski, Cubismo, Bolesna Braca i dr. Budući da su godinama klesali zanat, između ostalog, surađujući i s nekim od najznačajnijih svjetskih glazbenih imena, kao što su “kraljica house glazbe” Barbara Tucker, zatim renomirani glazbeni producent i dobitnik Grammyja, Andy Wright, frontman popularnog Simply Reda – Mick Hucknall i mnogi drugi, D’Knock i DJ Fresh Jay znaju kako to rade najveći majstori svjetske glazbene scene.

Uostalom najbolje da bacite oko na našu galeriju.

Pročitajte još

Tradicionalan recept za ove blagdane donosi Maskeron

Dulist

KRISTINA ČORAK DONOSI Tradicionalne slastice s modernim twistom

Dulist

NOVA-STARA PJESMA ATLANTIDE Uz nebeske rođendane Alana i Davora!

Ivana Mijić Vulinović