DuList IN

FOTOGALERIJA Otvoren je peti DUff!

FOTOGALERIJA Otvoren je peti DUff!

Uz prvu projekciju natjecateljskog programa te koktel zabavu ovog četvrtak svečano je otvoren pet DUff, Dubrovnik film festival za djecu i mlade Mediterana.

Posjetitelji i sudionici festivala okupili su se, unatoč ne tako lijepom vremenu, kako bi uživali u stvaranju zajedničke kreativne energije na DUff-u, te se zabavili na otvorenju, kojeg su uveličali Plesni studio Lazareti i vokalna solistica Doris Kosović te Dječji zbor Dubrovnik.

DUff se u petak nastavlja projekcijama ‘Djeca biraju’ – kategorija animirani film, radionicama ‘Izrada animiranog filma na tabletu’, ‘Stop animacija’, ‘Kratki igrani film’, ‘Timelapse fotografija’ te predavanjem ‘Škola u kinu – filmska umjetnost’.

Druga projekcija natjecateljskog programa odvit će se u 11 i 15 u Kinu Sloboda, a nakon toga, za sve sudionike DUff-a slijedi razgledavanje grada u pratnji vodiča te radionica ‘Sound design’.

Treća projekcija natjecateljskog progama je u 17 sati u Kinu Sloboda, potom četvrta u 18 i 45. Zanimljiv program – kako za velike, tako i za male – odvit će se i navečer u 20 i 30 uz druženje u Lazaretima, a vrijedi spomenuti i novost Dubrovnik film festivala – premijerni filmski program.

Tako je u petak s početkom u 20 sati na repertoaru ‘Le Nouveau’ – Novi klinac, francuski film iz 2015. u režiji Rudija Rosenberga – pobjednik Međunarodnog filmskog festivala u San Sebastianu 2015. (nabolji filmski redatelj), a s Festivala ‘Cinekid’ u Amsterdamu 2015. nosi nagradu za najbolji film za djecu.

A kako je bilo na otvorenju, pogledajte u našoj fotogaleriji!

Pročitajte još

Tradicionalan recept za ove blagdane donosi Maskeron

Dulist

KRISTINA ČORAK DONOSI Tradicionalne slastice s modernim twistom

Dulist

NOVA-STARA PJESMA ATLANTIDE Uz nebeske rođendane Alana i Davora!

Ivana Mijić Vulinović