DuList INGrad

FOTOGALERIJA Na Trgu oružja postavljena replika Velike Onofrijeve fontane od boca Coca-Cole

FOTOGALERIJA Na Trgu oružja postavljena replika Velike Onofrijeve fontane od boca Coca-Cole

Replika Velike Onofrijeve fontane napravljena od 2500 boca Coca-Cole otkrivena je u petak na Trgu oružja u povijesnoj jezgri Dubrovnika.

Kako je ovom prilikom rekao dubrovački gradonačelnik Andro Vlahušić, grad Dubrovnik je trenutno u procesu kojeg on zove ‘hiperbrendiranje’.
– Uzeli smo najpoznatije brendove svijeta i povezujemo ih sa Dubrovnikom, od Coca-Cole, Mercedesa, filmskih produkcija td. Svi ti brendovi žive u našem gradu proteklih par mjeseci –  rekao je Vlahušić,.
Regionalni rukovoditelj prodaje za regiju Jug, Coca-Cola HBC Hrvatska Jakša Maganić, rekao je kako ovakav projekt dolazi nakon uspješnog izdavanja bočice Coca-Cole s otisnutim Dubrovnikom.
– Nakon toga izrodila se nova ideja, a htjeli smo se povezati s kulturnom baštinom. Velika Onofrijeva fontana je sagrađena prije više od 500 godina i cijelo vrijeme je služila za osvježenje Dubrovniku – rekao je Maganić te dodao kako je u replici fontane točno 2500 boca Coca – Cole.
Kako je na konferenciji za novinare povodom otkrivanja fontane rekla umjetnička voditeljica projekta od strane Grada Dubrvonika, Gaella Gotwald, prazne boce će se zamijeniti s bocama koje će svi zainteresirani građani moći oslikati na radionicama od 20. srpnja do 15. kolovoza.
Deset najbolje oslikanih dobit će nagrade, a najbolji rad bit će otisnut na bocama Coca- Cole u 2017. godini.

Pročitajte još

JOŠ JEDAN HIT GRUPE SILENTE ‘Sve da ima neki način’ među top 10 singlova domaće liste

Dulist

ČETVERODNEVNI FESTIVAL KRAJEM TRAVNJA Što donosi prvi ‘Župski pjat’?

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist