Natrag
19.11.2017 11:23

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTOGALERIJA Na Trgu oružja postavljena replika Velike Onofrijeve fontane od boca Coca-Cole

15.7.2016 @ 13:56 Dulist dulist IN / Grad
17;17

Podijelite:

Replika Velike Onofrijeve fontane napravljena od 2500 boca Coca-Cole otkrivena je u petak na Trgu oružja u povijesnoj jezgri Dubrovnika.

Kako je ovom prilikom rekao dubrovački gradonačelnik Andro Vlahušić, grad Dubrovnik je trenutno u procesu kojeg on zove ‘hiperbrendiranje’.
– Uzeli smo najpoznatije brendove svijeta i povezujemo ih sa Dubrovnikom, od Coca-Cole, Mercedesa, filmskih produkcija td. Svi ti brendovi žive u našem gradu proteklih par mjeseci –  rekao je Vlahušić,.
Regionalni rukovoditelj prodaje za regiju Jug, Coca-Cola HBC Hrvatska Jakša Maganić, rekao je kako ovakav projekt dolazi nakon uspješnog izdavanja bočice Coca-Cole s otisnutim Dubrovnikom.
– Nakon toga izrodila se nova ideja, a htjeli smo se povezati s kulturnom baštinom. Velika Onofrijeva fontana je sagrađena prije više od 500 godina i cijelo vrijeme je služila za osvježenje Dubrovniku – rekao je Maganić te dodao kako je u replici fontane točno 2500 boca Coca – Cole.
Kako je na konferenciji za novinare povodom otkrivanja fontane rekla umjetnička voditeljica projekta od strane Grada Dubrvonika, Gaella Gotwald, prazne boce će se zamijeniti s bocama koje će svi zainteresirani građani moći oslikati na radionicama od 20. srpnja do 15. kolovoza.
Deset najbolje oslikanih dobit će nagrade, a najbolji rad bit će otisnut na bocama Coca- Cole u 2017. godini.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana