Natrag
19.8.2017 09:40

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTOGALERIJA Kad se velike i male ruke slože, sve se može

12.9.2015 @ 12:11 Dulist dulist IN
42;42

Podijelite:

Profesori, administrativno osoblje, diplomanti i studenti RIT Croatia pridružili su se u subotur ujutro odgajateljima i djeci Doma Maslina u čišćenju okoliša Doma, a druženje je nastavljeno i kroz radionice stranog jezika.

Kako je istaknula ravnateljica Doma Maslina Ileana Stojanović jutrošnja akcija nastavak je dugogodišnje suradnje.
– Mi smo prije 10-ak godina imali prvu akciju sa studentima RIT-a. Ovo je zapravo nastavak te suradnje. Oni imaju želju i cilj pomaganja lokalnoj zajednici, a meni je želja da djeca vide kako i studenti i dekan i svi pomažu u čišćenju našeg okoliša. Ovo je za djecu super jer je pokazni primjer. Volonteri se s djecom upoznaju, druže se i uključeni su u razne aktivnosti. Trenutno u Domu imamo 20-ak djece i mi smo ovdje velika obitelj. Ne mogu stoga ni ja leći i njima govoriti da čiste, moramo ih poticati i primjerom pokazati – kaže Stojanović.
Alice Almer, voditeljica marketinga i promocije RIT Croatia ističe kako je cilj akcije pomaganje lokalnoj zajednici.
-Okupili smo se jer obilježavamo globalni dan volontiranja. To je inicijativa našeg matičnog sveučilišta. Globalno udruženje svih diplomanata nastoji napraviti nekakav doprinos u svim zajednicama u kojima djeluju. Mi smo se odlučili podružiti s djecom Doma Maslina i pomoći im u čišćenju okoliša – istaknula je Almer.
Kako je to jutros izgledalo pogledajte u našoj fotogaleriji.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana