Sport

FOTOGALERIJA IZ KUPARA Ovako se igra Footy, pravi australski nogomet!

FOTOGALERIJA IZ KUPARA Ovako se igra Footy, pravi australski nogomet!

Pripreme za Festival Treće uho 2016., koje predstavlja Australiju, već su započele, iako se ovaj zanimljivi festival odvija u studenom. Organizatori najavljuju niz aktivnosti kojima će Dubrovnik uvesti u svijet dalekog kontinenta, a jedan od njih svakako je Footy!

– Ovogodišnji fokus i inspiraciju Festivala Treće uho smještamo u daleku Australiju – najstariji kontinent naše planete. Prije nego dođe mjesec studeni i naših 5 festivalskih dana posvećenih aboriđinskom načinu života i kulturi, suvremenoj kinematografiji i multikulturalnim tekovinama, priredili smo niz aktivnosti koje će nam učiniti Australiju bliskom – kažu organizatori, dodavši kako počinju upravo sa sportom.

Znate li kako izgleda utakmica australskog nogometa? Možete li zamisliti zagrižene obožavatelje i pasionirane igrače footyja? Svoju vještinu ‘ludog’ australskog sporta pokazali su u Kuparima dva tima, Ploče Eagles i Barbarians, a svi koji su u Kuparima bili u subotu popodne, mogli su razgovarati s njima i upoznati svoj talent.

Kako je bilo, pogledajte u fotogaleriji!

Pročitajte još

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

PRIDRUŽI SE DU MOTION TIMU Otvorene su prijave za volontiranje!

Dulist

VAŽNA UTAKMICA SQUAREA Pobjede li Osijek u polufinalu su!

Dulist