Sport

FOTOGALERIJA Fantastično finale, Maestrali na penale premoćni!

FOTOGALERIJA Fantastično finale, Maestrali na penale premoćni!

Završen je Malonogometni turnir ‘Naš Dom Mokošica 2014.’.

U finalnom ogledu, a između Konobe Maestral Ston i Caffe bar Kiss, pred ispunjenim tribinama igrališta u Mokošici slavila je momčad Konoba Maestral tek nakon boljeg izvođenja penala! Treće mjesto osvojila je momčad C. b. Puls koja je nadigrala Botafogo sa 6:1.

Šok za ‘domaćina’ C. b. Kiss priredili su igrači Konobe Maestral koji su već u 4. minuti imali rezultatsku prednost od čak 3:0! Ipak, na krilima Daria Marinovića i Hrvoja Cvjetkovića, C. b. Kiss se vratio u susret te stigao na samo pogodak zaostatka 3:2. To je ujedno bio rezultat prvog dijela utakmice koji je zasigurno ispunio očekivanja svih prisutnih na tribinama igralištu u Mokošici.

I u drugom dijelu vrlo otvorena igra sa pregršt atraktivnih poteza. Stigao je C. b. Kiss i do izjednačenja, a za preoket pobrinuo se Ante Daničić (4:3)! Svega pet sekundi prije kraja susreta Maestral je pogodio za konačnih 4:4!

U ruletu penala bila je uspješnija momčad KONOBA MAESTRAL STON!

FINALE Konoba Maestral – C. b. Kiss (3:2) 4:4

Konoba Maestral Ston – Alen Turuk, Borna Tikvica, Maro Đuraš, Sandro Salacan, Mateo Vodopić, Vlatko Bobanović, Filip Kurbelašvili, Maroje Brbora

Caffe bar Kiss – Tomi Saltarić, Dario Marinović, Hrvoje Cvjetković, Mateo Saulan, Ivo Vlahušić, Ante Daničić, Josip Kralj, Toni Bačić

Dbk Sport

Pročitajte još

POSLJEDNJA PRILIKA ZA PRIJAVU Pridružite se utrci 5K, trčite ili navijajte za Marka!

Dulist

NAKON 24 GODINE Hrvatska malonogometna reprezentacija izborila Svjetsko prvenstvo!

Dulist

[FOTO] KORAK DO FINALA Jugaši pobijedili u polufinalu Prvenstva Hrvatske!

Dulist