Sport

FOTOGALERIJA Dustra tukla Marin med u finalu Hladnice 2016.!

FOTOGALERIJA Dustra tukla Marin med u finalu Hladnice 2016.!

U finalnoj utakmici 3. turnira ‘Hladnica 2016. na malih barina na umjetnoj travi, titulu pobjednika ove godine ponijela je Dustra.

U ogledu s Marin Medom oni su bili bolji s 2:0. Za Dustru je mrežu prvo zatresao Toni Kokanović u 16 minuti prvoj dijela. Nedugo zatim, u 19 minuti Petar Vuličević postavlja rezultat na 2:0 i to je rezultat koji će na koncu pisati na semaforu.

U drugom dijelu valja izdvojiti dvije situacije u kojima je u oba slučaja sudjelovao Dustrin Ante Daničić. U 12 minuti nastavka on je kroz noge golmanu Marin Meda pogodio stativu, a u istoj minuti na njemu je počinjen i jedini prekršaj u susretu za koji je dan žuti karton. Ado Bijedić iz Marin Meda pokosio je Daničića, no sve je završilo sportskom isprikom i brzim nastavkom igre. Marin Med je do kraja utakmice u nekoliko navrata prijetio, isto kao i Dustra, no osim prva dva gola, mreže se nisu tresle, barem ne s unutarnje strane.

U veteranskom dijelu turnira prvo mjesto pripalo je momčadi Žuja je zakon, drugi su Konavljanin veterani, a treći je Maximus. Nagrada za Fair play pošla je Karalovačko Korneru, najbolji strijelac je Denisa Sarić (Žuja je zakon), a njegov suigrač Hasan Kacić je igrač turinira.

Što se tiče Glavnog turnira, Dustri je pripalo prvo mjesto i 10 tisuća kuna, Marin med je drugi uz nagradu od 5 tisuća kuna, Fali Peši su treći za što su nagrađeni s dvije tisuće kuna, dok je na četvrtom mjestu Maximus. Nagrada za Fair Play pripala je Vapi kod Škajo, najbolji strijelac je Tomislav Grubešić (Marin med), a najbolji igrač turnira je Dustrin Ante Daničić.

Pročitajte još

POBJEDA ZA SQUARE! U napetoj utakmici svladali Olmissum

Dulist

SVI ZA SQUARE! Crveno plavi večeras igraju polufinale HMNL

Dulist

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr