Politika

FOTOGALERIJA Andrej Plenković družio se na Karaci sa 120 novih članova HDZ-a

FOTOGALERIJA Andrej Plenković družio se na Karaci sa 120 novih članova HDZ-a

Hrvatska demokratska zajednica Dubrovnik organizirala je u četvrtak navečer druženje članova i simpatizera stranke s predsjednikom Andrejem Plenkovićem, na brodu Karaka, a predstavljeno je i 120 novih članova HDZ-a Dubrovnik.

Javnosti se kratko obratio sam Plenković, ističući kkao mu je vleiko zadovoljstvo biti ponovo biti u Dubrovniku, s kolegicama i kolegama, kandidatkinjama i kandidatima HDZ-a u desetoj izbornoj listi, zajedno s prvim na listi, generalnom Damirom Krstičevićem, predsjednikom županijskog odbora Brankom Bačićem, predsjednicom zajednice žena ‘Katarina Zrinski’ Sanjom Puticom, predsjednikom GO HDZ-a Matom Frankovićem.

– Danas je dan bio posvećen Makarskoj, Metkoviću i Dubrovniku. Ovdje smo kako bismo, uoči zatvaranja Dubrovačkih ljetnih igara, poslali još jednu snažnu poruku mobilizacije našeg članstva i poruku svim hrvatskim građanima da u rujnu poklone povjerenje HDZ-u – kazao je Plenković, a na pitanje koliko mjesta očekuje u desetoj izbornoj jedinici, ističe – sigurno više.

– Lani smo osvojili sedam, a s ovom listom uvjeren sam da uz snažnu kampanju iduća dva tjedna i trendove koji nam odgovaraju, možemo ići više i siguran sam da će naše kandidatkinje i kandidati to i dokazati – kazao je Plenković na druženju, osvrćući se na rejting stranke, ali i nove dubrovačke članove.

– U pet tjedana vidjeli ste da smo kompletno vratili rejting, rezultat koji je praktički bio identičan u svim izbornim jedinicama, što je u odnosu na lipanj, kada sam krenuo u unutarstranačku kampanju, jedan veliki uspjeh. Tim smjerom ćemo nastaviti. Promijenili smo kompletno političko ozračje i kulturu dijaloga u Hrvatskoj, to je moj doprinos europeizaciji i dizanju razine političke kulture u ovoj zemlji. Što govorim na internim sastancima, govorim i javno i to ću raditi i kontinuirano i smatram kako je to dobro za Hrvatsku. Jako mi je drago da je 120 novih članova ovdje večeras u Dubrovniku, pa i kolega iz drugih stranaka. Djelujemo integrativno, a moj je cilj da HDZ bude središnja strana razvoja Hrvatske, najjača strana na desnom spektru, političkom desnom centru i da okuplja sve manje stranke, a oni koji traže prostor na tom dijelu političkog spektra vrlo brzo će shvatiti kako im je najbolje da se priključe HDZ-u – istaknuo je, dodavši kako ‘na čelu s herojem rata, generalom Krstičeviće, listu čine sjajni ljudi, koji su se dokazali’.

Tko je sve bio na druženju, pogledajte u fotogaleriji!

Pročitajte još

FRANKOVIĆ I PEZO O IZBORIMA Ostvariti ovakav rezultat i dobiti povjerenje naših sugrađana nije nimalo jednostavno

Dulist

ANITA BONAČIĆ OBRADOVIĆ Biti druga po broju preferencijalnih glasova u Gradu je veliki vjetar u leđa

Dulist

[IZBORI] SRĐ JE GRAD Prešli izborni prag, ali ipak ostali bez mandata

Dulist