Sport

FOTO/ ŽNL U10 Oni su prvaci!

FOTO/ ŽNL U10 Oni su prvaci!

Nogometna akademija Libertas prvak je Županijske nogometne lige DBK-NER u kategoriji U10.

Naime, nakon jesenskog i proljetnog dijela ligaškog prvenstva u regionalnoj ligi DBK-ŽUP-KON između 7 ekipa dječaka rođenih 2004. i mlađih Nogometna Akademija Libertas uvjerljivo je bila prva bez poraza s deset bodova prednosti iza drugoplasiranog NK Konavljanina te je uz trećeplasiranog HNK Dubrovnik 1919 stekla pravo nastupiti u ligi doigravanja za prvaka županije u koju su se plasirale i tri ekipe iz neretvanske doline – NK JadranLP, NK Neretvanac i NK Neretva.

Poslije pet odigranih kola „svak sa svakim“ danas, u nedjelju 7. lipnja je u Gospinu polju došlo i do završnice u kojoj su nastupili NK NA Libertas – NK Neretvanac 3:0, HNK Dubrovnik1919 – NK Neretva 0:3 i NK Konavljanin – NK Jadran LP 3:0.

Nogometnoj Akademiji Libertas ovo je jedan od najvećih uspjeha s najmlađim kategorijama koji je, ističe vodstvo kluba, utoliko vrijedniji kada se zna da su u natjecanju sudjelovale sve renomirane nogometne škole s ovih prostora, a poglavito tri trećeligaša iz neretvanske doline.

Za NK NA Libertas tijekom prvenstva nastupili su: Bruno Miloglav, Domagoj Miloglav (C), Luka Pulić, Kristijan Sentić, Mihael Sršen, Maroje Kraljević, Roko Mikulandra, Miho Dabo, Ivan Pleština, Dominik Prkačin, Borna Lakić, Orsat Poša, Hrvoje Hladilo, Mateo Vučičević, Lovro Duždević i Antonio Delevski. Trener Ivica Cumeljan.

Konačni poredak:

1. NK NA Libertas 13 bodova
2. NK Neretva 9 bodova
3. NK Konavljanin 8 bodova
4. HNK Dubrovnik1919 7 bodova
5. NK JadranLP 6 bodova
6. NK Neretvanac 0 bodova

Pročitajte još

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist

Iva Oberan, Petrunjela Pavić i Josip Bulić na Europskom prvenstvu u zagrebačkoj Areni

Dulist

Piturima gradonačelnik čestitao osvajanje duple krune

Dulist