Sport

FOTO Završen Dud Bowl, međunarodni teniski turnir

FOTO Završen Dud Bowl, međunarodni teniski turnir

Međunarodni teniski turnir Dud Bowl za mlade do 11 godina svečano se zatvorio ovu subotu na terenima Tenis centra Dubrovink u Gospinom polju.

Najbolji mali tenisači bili su ovom prilikom nagrađeni i to, osim medaljama, jednogodišnjim ugovorom sa svjetski poznatim Wilsonom i besplatnim sudjelovanjem na ljetnom kampu kojeg vodi Goran Ivanišević.

Dud Bowl trajao je od 26. lipnja do 1.srpnja, te je Dubrovnik u tom razdoblju postao centar centar svjetskog tenisa za djecu do 11 godina, s ciljem predstavljanja tenisa i važnosti sporta i obrazovanja u odrastanju i sazrijevanju najmlađih.

Tenis centar Dubrovnik pokrenuo je 2014. međunarodni turnir za djecu Dubrovnik DUD Bowl, a od 2015. turnir se organizira se u dvije kategorije – do 11 i do 13 godina.

Turnir se igra po round-robin sistemu pa su svakom igraču omogućena minimalno četiri meča jer je u djetetovim sportskim razvojnim godinama najvažnije odigrati što veći broj mečeva. Pobjednici Turnira bogato su nagrađeni, a uz to, djeci i njihovim roditeljima svake godine organizira se i popratni zabavni program.

Pročitajte još

Pituri osvojili Kup Hrvatske!

Dulist

Jakov Bjeloš, Marino Maslać i Bruno Šimunović u dresu Hajduka osvojili međunarodni turnir

Dulist

HRVATSKI KUP STOLNOG TENISA ‘Pituri’ pobjedom protiv zagrebačkog Marathona prošli u finale

Dulist