Aktualno

FOTO ‘Zavirili’ smo u cjenike adventskih kućica, evo što se nudi i po kojim cijenama

FOTO 'Zavirili' smo u cjenike adventskih kućica, evo što se nudi i po kojim cijenama

U popodnevnom điru Gradom, za sve one koji još nisu provjerili ugostiteljsku ponudu blagdanskih kućica, ‘bacili smo oko’ na cjenike kako bismo provjerili što se nudi i po kojim cijenama. 

Kućice na Stradunu, Pilama i na Gundulićevoj poljani nude razne ugostiteljske proizvode. Od onih tradicionalno dalmatinskih do ličkih, slavonskih, zagorskih i drugih proizvoda, za svakoga se nešto nađe.

Cijene kobasica se kreću od 20 do 25 kuna, a ćevapa od 20 do 25 kuna za malu porciju, odnosno 30 do 40 kuna za veliku porciju. Cijene raznovrsnih hamburgera kreću se od 25 pa čak do 85 kuna. Piletina u lepinji je najčešće 25 kuna (mala porcija), odnosno 35 kuna (velika porcija). Hot dogovi su uglavnom 12 do 15 kuna. Sendvič s pršutom najčešće je 20 kuna, a tripice 25 kuna.

Nađe se i tradicionalno božićno jelo, bakalar, koji košta oko 40 kuna, a tu su i uvijek prisutne slane sarđele (oko 25 kuna).

Od slastica najčešće se nalaze prikle čije se cijene uglavnom kreću od 12 do 15 kuna.

Kuhano vino nudi se po cijenama od 15 do 20 kuna, kuhana rakija za oko 12 kuna, a ima čak i topli Winter Jack Daniels s cijenom od oko 15 kuna. Malvasia najčešće košta 15 kuna.

Cijena kave, mnogima neizostavnog napitka, mahom se kreće od oko osam do devet kuna.

Pročitajte još

JESTE LI KUPOVALI OVU ČOKOLADICU? Iz prodaje se povlači KitKat Mini

Dulist

ČEKA VAS KULINARSKA AVANTURA Restoran 360 već sutra otvara svoja vrata!

Dulist

VELIKE PROMJENE Booking.com više ne može jamčiti najnižu cijenu smještaja

Dulist