DuList INSport

FOTO / VIDEO Otvoreno igralište kraj crkve sv. Mihajla!

FOTO / VIDEO Otvoreno igralište kraj crkve sv. Mihajla!

Sportsko i dječje igralište pokraj crkve sv. Mihajla u Lapadu danas je uz blagoslov biskupa Mate Uzinića otvoreno za sve. Prije otvaranja, održano je i misno slavlje u župnoj crkvi.

Igralište pored crkve obuhvaća malonogometno igralište s umjetnom travom, dječje polivalentno igralište s gumom i park za djecu sa spravama za igru. Nakon otvaranja župljani i svi gosti razgledali su i novootvoreni klub mladih.
Iz župe ističu kako je cilj izgradnje igrališta bio ponuditi mladima jedno novo mjesto na kojem se mogu družiti u jednoj sasvim novoj dimenziji.

Već sutra kreće ‘konkretni sadržaj’ – zaigrat će se ovog ponedjeljka i prvi put humanitarni nogometni turnir na male barice (3+1) ‘Sveti Mihajlo 2016.’. Fond nagrada za prva četiri mjesta je 19 tisuća kuna, a u sklopu ovog, bit će održan i veteranski turnir 35+.

Organizator turnira je župa sv. Mihajla zajedno s mladima koji se okupljaju u župi. Organizatori poručuju kako je turnir zapravo uvertira svim mladima u sve ono što sportski tereni župe sv. Mihajla nude, a kako je bilo na samom otvarnaju – pogledajte u fotogaleriji i videu.

 

Pročitajte još

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr

Košarkaši Dubrovnika Pjević i Pavlović pozvani u mlađu reprezentaciju

Dulist

POLUFINALE SUPERSPORT HMNL-A Square protiv Olmissuma

Dulist