Aktualno

FOTO/VIDEO Mali Primorci, državni prvaci u poznavanju prometnih propisa!

FOTO/VIDEO Mali Primorci, državni prvaci u poznavanju prometnih propisa!

Vesela atmosfera vladala je danas u Osnovnoj školi Primorje Smokovljani gdje je održano službeno proglašenje prvaka u 9. državnom natjecanju ‘Prometna učilica’ o poznavanju prometnih propisa.

Naime, maleni Primorci s osvojenih 3298.73 bodova zasluženo su zasjeli na prvo mjesto. Vrijedi spomenuti kako je u ovom online natjecanju sudjelovala 291 škola i 9700 učenika koje svake godine organizira Ministarstvo unutarnjih poslova. Službeni predstavnik MUP-a Slavko Ivanković uručio je djeci diplome, a osvojili su i vrijednu nagradu – laptop.

Ravnatelj škole Zlatko Volarević izuzetno je ponosan na pobjedu, a otkrio je i zašto ona ima posebnu draž.

– Kao što vidite, oko naše škole nema niti jedan kružni tok, semafor, zebra… Dakle, sve ono u čemu su se djeca zapravo natjecala, poznavanju prometnih propisa i znakova. Nažalost, djeca ako bi to sve htjela vidjeti, moraju otići u 55 kilometara udaljeni Dubrovnik. Sve je to bilo virtualno, i daje draž ovakvoj jednoj pobjedi – istaknuo je Volarević.

Na samom kraju počastili su nas pjesmom ‘Primorje prvaci!’ Čestitke svim osnovnoškolcima koji su sudjelovali u ovom natjecanju!

​​

Pročitajte još

NOVI PROGRAM Što pogledati u Kinematografima Dubrovnik?

Dulist

Plenković: ‘Sutra ujutro krećemo s formiranjem većine’

Dulist

BRANKO BAČIĆ PROGLASIO POBJEDU Velika izlaznost nam je dala snažan legitimitet

Dulist