Natrag
21.9.2017 19:46

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO / VESELO U KINU SLOBODA Otvoren ovogodišnji DUFF

15.10.2015 @ 23:22 Dulist dulist IN / Kultura
99;99

Podijelite:

Večerašnjim svečanim otvorenjem počeo je službeno Dubrovnik Film Festival. Na otvaranju, nakon kojeg su uslijedile projekcije, te i koktel party, publika i mnogobrojni gosti upoznali su se s radom i konceptom festivala koji svoju osnovu ima u spajanju djece i mladih iz cijelog Mediterana.

Nakon uvodnih riječi, kojima su voditelji Sebastijan Vukosavić i Anđela Matić upoznali publiku s radom festivala, radionicama koje su i ove godine važan dio festivala, te nagradama, off programom i svem onime što čini ovaj festival tako jedinstvenim, publika, voditelji, organizatori su se družili u Luži.

Festival je službeno otvorila zamjenica gradonačelnika Tatjana Šimac Bonačić, ističući kako uvijek rado sudjeluje u programima vezanima za djecu i mlade, te poželjela svim natjecateljskim filmovima sreću u nedjelju na proglašenju pobjednika.

Sutra se projekcije nastavljaju u 11, 17 i 18 i 45 sati, a od ranog jutra tu je i program ‘Djeca biraju’ (8-14 sati), te nastavak radionica na temu ‘Dubrovnik budućnosti’.

U Lazaretima će se sutra od 21 sat održati rock party, a kako je bilo, pogledajte u našoj fotogaleriji!

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana