DuList IN

FOTO U Gradu se snima novi Bollywoodski film

FOTO U Gradu se snima novi Bollywoodski film

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Andro Vlahušić i pročelnik UO za poduzetništvo, turizam i more Vlaho Margaretić primili su danas producente i glavne glumce indijskog filma ‘Zatvorenik br. 150’, koji se do 20. studenog snima u Dubrovniku.

Kako javljaju iz gradske uprave, prvi je to film jednog od najpopularnijih indijskih glumaca Chiranjeevija nakon devetogodišnje pauze, a ukupno 150-ti u dugogodišnjoj karijeri. Osim što je glumac, pjevač i plesač, Konidela Siva Sankara Vara Prasad poznatiji kao Chiranjeevi ujedno je i političar, tako da je od 2012. do 2014. godine obnašao dužnost ministra turizma u Vladi Republike Indije. On je gradonačelnika upoznao s radnjom filma čija je premijera zakazana za 13. siječnja 2017. godine, a očekuje se da će ga samo tijekom originalnog prikazivanja u kinima vidjeti više od 250 milijuna ljudi.

Uz njega, glavnu žensku ulogu tumači 31-godišnja glumica i model Kajal Aggarwal. Sama ljubiteljica serije „Igra prijestolja“ glumica je otkrila da svaku pauzu koristi tražeći lokacije na kojima je serija snimana.

Gradonačelnik Vlahušić poželio im je dobrodošlicu u Dubrovnik, koji je kao destinacija sve poželjniji na indijskom tržištu, dijelom zahvaljujući i promociji putem bolivudskog hita „Fan“ snimanog u ožujku prošle godine. Izrazio je zadovoljstvo što Dubrovnik i u Indiji postaje prepoznat kao jedan od najvećih filmskih studija na otovorenom. Gospodinu Chiranjeeviju gradonačelnik je uputio poziv da nakon snimanja kao njegov gost posjeti Dubrovnik kako bi se dogovorili oko zajedničkih projekata na promociji našeg grada na indijskom tržištu.

Nakon prijema gradonačelnik je obišao i filmski set. Za razliku od akcijom nabijenog „Fana“ producenti su se odlučili u Dubrovniku snimiti glazbene i plesne točke, koje su neodvojivi dio indijske kinematografije. Prije Dubrovnika, određene scene snimane su u Šibeniku i Primoštenu.

Pročitajte još

[VIDEO] Silente objavio novi singl. Sviđa li vam se?

Dulist

AKTIVNA HRVATSKA U DUBROVNIKU Jelena Atabeyki predstavlja svjetske hit vježbe za lice

Dulist

PUTOPIS IVANE PAVLIĆ PAVLINA Tajland – centar seks turizma i zemlja anđela

Dulist