Sport

FOTO Tko je sve došao zaigrati američki nogomet sa Sharksima?

FOTO Tko je sve došao zaigrati američki nogomet sa Sharksima?

Ovih dana Sharksi rade na povećanju broja svojih članova te su nakon prezentiranja po školama, pozvali sve zainteresirane za američki nogomet da danas isprobaju igru na terenu s umjetnom travom na Lapadu.

Mlađi od 18 godina, mogli su tako doći s roditeljima te razgovarati s vodstvom kluba o svim aspektima rada kluba, budući da je jedna od mogućnosti koju ovaj klub nudi i odlazak u inozemstvu uz stipendirano školovanje i treniranje američkog nogometa. Svi zainteresirani imali su priliku isprobati opremu, nekolicinu vježbi, ali i testirati svoje sposobnosti za američki nogomet.

Klub američkog nogometa Dubrovnik Sharks u svojoj kratkoj povijesti je postigao puno.Naime, ovih dana su se s turnira Balkan Bowl III, koji se održao od 7. do 8. listopada u Somboru, vratila trojica Dubrovčana, članova Dubrovnik Sharksa i reprezentacije Hrvatske sa srebrom oko vrata. Veliki je to uspjeh za ovaj mali, a rezultatima veliki dubrovački klub, pogotovo ako znamo kako su momci sve postigli svojim trudom, radom i zalaganjem.

Sharksi će se od iduće godine natjecati u U15 natjecanjima, te full contact (tackle) ligi, po prvi put od osnivanja, te sui m potrebni novi igrači spremni na predan i naporan rad, i iste takve rezultate. Mogućnosti za igranje su neograničene, igrači mogu dobiti priliku igrati u obje prve hrvatske lige, za hrvatsku reprezentaciju u obje verzije igre, te bilo gdje u Europi i svijetu.

Pročitajte još

Jakov Bjeloš, Marino Maslać i Bruno Šimunović u dresu Hajduka osvojili međunarodni turnir

Dulist

HRVATSKI KUP STOLNOG TENISA ‘Pituri’ pobjedom protiv zagrebačkog Marathona prošli u finale

Dulist

Jugaši u finalu Prvenstva Hrvatske!

Dulist