Aktualno

FOTO Svečano promovirani sveučilišni specijalisti

FOTO Svečano promovirani sveučilišni specijalisti

Svečana promocija sveučilišnih specijalista koji su diplomu stekli završetkom poslijediplomskog specijalističkog studija Upravljanje marketingom u turizmu održala se 29. rujna 2016. u Rektoratu Sveučilišta.

Diploma je dodijeljena četvero poslijediplomanata: Ivici Hajdiću, Josipi Pasković, Jeleni Urošević i Sanji Pikunić.

Rektorica prof. dr. sc. Vesna Vrtiprah čestitala je poslijediplomantima ne samo na njihovom uspjehu već i na činjenici da su svojim primjerom pokazali generacijama koje dolaze iza njih kako su cjeloživotno obrazovanje i nova stečena znanja i vještine najbolji odgovor na izazove što ih pred nas postavljaju sve složeniji zahtjevi 21. stoljeća.

Poslijediplomanti su suglasni u jednom – da se ulog u obrazovanje uvijek isplati. Ivica Hajdić rekao je kako je osjetio potrebu proširiti svoj spektar znanja o turizmu radeći u Nacionalnom parku na Mljetu. „Upravo sam to i postigao završetkom ovoga studija, stekao sam uvide u suvremena znanja i trendove u turizmu i iskreno bih studij preporučio svima koji imaju doticaj s turizmom“, zaključio je Hajdić.

Josipa Pasković dodala je kako pozdravlja svako ulaganje u obrazovanja posebice kad se radi o području u kojem radite i gradite karijeru, dok je Jelena Urošević istaknula da se nada da će joj diploma pomoći u ispunjavanju poslovnih ciljeva, ali i kako cjeloživotnim obrazovanjem želi biti uzor svom sinu.

„Htjela sam osobno napredovati, ali uz to i napraviti nešto što će biti od koristi za naš grad, tako da je tema mog rada bila marketinško upravljanje događajima u turističkoj ponudi Dubrovnika.Znanstvenim pristupom potrudila sam se dati svoj obol budućem razvoju grada“, rekla je Sanja Pikunić.

Pročitajte još

SEDAM GODINA OD VELIKE TRAGEDIJE Odavanje počasti žrtvama održat će se na Porporeli

Dulist

PREMA ISTRAŽIVANJU Parking na dubrovačkom aerodromu najskuplji u Europi

Dulist

POMOZIMO MALENOM ROKU Trogodišnjaku dijagnosticiran tumor na mozgu

Dulist