Natrag
16.8.2017 21:56

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO/ STOŽER ‘HRVATSKA RASTE’ Dujmović: Male su mi šanse za Sabor, očekujemo pet mandata

8.11.2015 @ 20:19 Dulist Politika
36;36

Podijelite:

U izbornom stožeru koalicije ‘Hrvatska raste’ za Dubrovačko-neretvansku županiju u Hotelu Lero atmosfera je oko 20 sati još uvijek tiha i mirna, a pristiglo je tek desetak ljudi.

20.15 – Prate se objave na telelivizijskim programima. Stigli su gradski vijećnik HSU-a Ivo Jadrušić te direktor Luke Dubrovnik Božidar Memed. Očekuje se da će okupljanje uslijediti iza 20.30 sati.

20.45 – U županijskom stožeru koalicije ‘Hrvatska raste’ još uvijek prevladavaju ‘penzići’, koji se časte grickalicama i sokićima… Polako pristižu i ostali simpatizeri.

21.00 – Sat vremena prije prvih neslužbenih rezultata DIP-a situacija ostaje nepromijenjena. Smanjuju se zalihe grickalica i sokića. Od istaknutih članova koalicije stigli su gradska vijećnica Marija Čale Mratović (HNS) te zamjenica gradonačelnika Tatjana Šimac Bonačić (SDP) i Kristina Ćurčija (SDP). Analiziraju se rezultati, uspoređuju brojke s pojedinih biračkih mjesta.

22.00 – Pristigao je i određeni broj mlađih simpatizera, odnosno simpatizerki… Prate se rezultati pristigli iz DIP-a…

22.20 – Valentin Dujmović, šesti na listi koalicije ‘Hrvatska raste’ u X. izbornoj jedinici kazao je za DuList:

-Prema našim informacijama, na razini Grada smo u vodstvu 500 glasova pred HDZ-om, sva smo veća mjesta dobili, iako još nije stigao u Gruž i još neka mjesta. Što se tiče države, tu je situacija gusta. Petnaest posto je obrađeno, a obrađena su tek manja mjesta. Kad budemo imali oko 50 posto, onda se to može ozbiljnije razmatrati – kazao je Dujmović.

-Šanse za moj ulazak u Sabor previše nema, s obzirom na ovo što smo sad dobili. Po meni izgledno je da će Most u X. izbornoj jedinici izgubiti jedno mjesto, koje će ići koaliciji ‘Hrvatska raste’. Tako će odnos biti 7 za Domoljubnu koaliciju, 5 za koaliciju Hrvatska raste te 2 za Most – rekao je Dujmović.

22.45 – Simpatizeri se počinju razilaziti.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana