Sport

FOTO Square u polufinalu doigravanja!

FOTO Square u polufinalu doigravanja!

Malonogometaši Squarea plasirali su se u polufinale doigravanja za prvaka Hrvatske nakon što su u majstorici četvrtfinalne serije u Gospinom polju pred 300-injak gledatelja bili bolji od Vrgorca s 5:3 (2:1).

Strijelci za Square bili su Bevanda dvaput te Cvjetković, Rezo i Đuraš jednom, dok je dvostruki strijelac za Vrgorac bio Pervan, a Marinović je pogodio jednom.

– Vrgorac je u sve tri utakmice bili ‘tvrdi’, ipak je riječ o višestrukom doprvaku Hrvatske. Imaju svoju povijest, vrhunska su momčad koja je u drugom dijelu prvenstva gubila s golom razlike tek od momčadi iz vrha. Znali smo što nas čeka. Utakmica je bila stresna za obje strane. Imali smo dva ključna trenutka na utakmici. Prvi pri vodstvu 2:0 kad smo primili smiješan gol čime smo ih vratili u igru, a drugi pri 4:1 kad smo trebali završiti utakmicu. S druge strane, oni su izuzetno organizirani s igračem više – kazao je po završetku trener Squarea Marinko Mavrović.

Momčad tako će već u petak na megdan najboljem sastavu ligaškog dijela natjecanja – zagrebačkom Nacionalu.

– Oni će biti u velikoj prednosti, ne samo zbog domaćeg terena, već i velikog umora koji se u našoj momčadi akumulirao. Pokušat ćemo se do petka odmoriti. Mi u Zagrebu nemamo što izgubiti pa očekujem igru s puno manje stresa i nervoze. Sav teret favorita je na njima, a mi protiv jačih ubijek pružamo bolje partije – zaključio je Mavrović.

Pročitajte još

POBJEDA ZA SQUARE! U napetoj utakmici svladali Olmissum

Dulist

SVI ZA SQUARE! Crveno plavi večeras igraju polufinale HMNL

Dulist

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr