Sport

FOTO Square u Gospinom polju ostao bez polufinala

FOTO Square u Gospinom polju ostao bez polufinala

Malonogometaši Squarea ostali su bez plasmana u polufinale prvenstva Hrvatske. U Gospinom polju Dubrovčani su poraženi od HMNK Vrgorac rezultatom 2:4 (1:1).

Sve je počelo kao iz bajke za Square. Već u prvom napadu, točnije u 16. sekundi utakmice Borna Tikvica pogodio je za 1:0! Nakon toga pritisci Squarea, ali i Vrgorca koji je igru temeljio na Stankoviću, Martincu i Subotiću.

Prvo poluvrijeme obilježili su ružni startovi, pa su tako i Square i Vrgorac skupili po pet prekršaja, a žute kartone zaradili su Duvančić i Stanković. Gosti su bili tvrd i neugodan protivnik, a nakon 14. minuta igre stigli su do izjednačenja preko Ivana Zloića koji je izvrsno okrenuo svog čuvara na oko 5-6 metara te silovitim udarcem pogodio uz stativu.

Do kraja poluvremena bilježimo agresivnu igru kod oba sastava, a u samoj smiraju utakmice Znao je mogao dovesti svoju momčad do preokreta međutim Bevande je pravovremenim startom uklonio opasnost.

U drugom poluvremenu, točnije u 24. minuti, Martinac je imao izglednu šansu, međutim Turuk je odlično intervenirao baš kao i u pokušaju Znaora tri minute poslije. Square je nakon toga prijetio, a u 27. minuti Duvančić je ‘sekundu’ zakasnio na odličan ubačaj Cvjetkovića. Kako Square nije iskoristio silne prilike (Bevanda, Tikvica..), gosti su s druge strane u 28. minuti stigli do preokreta! Strijelac za Vrgorac bio je Ante Kraljević koji je postigao eurogol, a za što ga je dubrovačka publika nagradila pljeskom.

U 32. minuti gosti su zahvaljujući Saši Subotiću stigli do dva pogotka razlike (1:3). Najbolji strijelac vrgoračkog sastava odlično je varkom izbacio Turuka, a potom na prazna vrata poentirao za visoku prednost.

Marinko Mavrović potom je zaigrao na sve ili ništa, uveo je igrača-vratara, a najbliži pogotku bio je Vodopić u 34. minuti. Kako Square nije iskoristio ponuđeno, nekoliko sekundi poslije na semaforu je 1:4 zahvaljujući Damiru Znaoru koji je pogodio prazna vrata preko cijelog terena.

Square je do kraja utakmice igrao s igračem – vratarom, a do pogotka za 2:4 stigao je tek 2.20 minuta do kraja utakmice preko Tomislava Bevande. Do kraja susreta bez pogodaka te je Vrgorac pjesmom zaključio gostovanje u Dubrovniku nakon čega će put Zagreba u goste Nacionalu u borbi za ulazak u finale PH.

DBKsport

Pročitajte još

Pituri osvojili Kup Hrvatske!

Dulist

Jakov Bjeloš, Marino Maslać i Bruno Šimunović u dresu Hajduka osvojili međunarodni turnir

Dulist

HRVATSKI KUP STOLNOG TENISA ‘Pituri’ pobjedom protiv zagrebačkog Marathona prošli u finale

Dulist