DuList IN

FOTO Sočne delicije spremne za Dubrovnik FestiWine gala večeru

FOTO Sočne delicije spremne za Dubrovnik FestiWine gala večeru

U hotelu Dubrovnik Palace večeras se održava donatorska gala večera povodom vinske manifestacije FestiWine, a nekoliko sati pred početak održano je i prigodno druženje s novinarima.

Podsjećamo, u Dubrovniku je u tijeku vinska setemana povodom Dubrovnik FestiWine festivala. Nakon jučerašnjeg izbora za najbolje vino koje se ‘ljubi’ sa stonskim kamenicma danas je na rasporedu festivala gala večera.

U okviru ovog vinskog gourmet  spektakla, Dubrovčani i gosti pozvani su uživati u vinskim perjanicama vinogorja Komarna. Svojim vrhunskim vinima predstavit će se vinarije: Rizman, Saints Hills, Terra Madre i Volarević, uz pomno kreirane delicije u režiji uglednog chefa restorana Draga di Lovrana, Zdravka Tomšića i chefa domaćina iz Jadranskih luksuznih hotela, Petra Obada.

Chefovima Tomšiću i Obadu asistirat će mlade kulinarske nade, Vinko Cvitanović i Luka Matić, talenti- osvajači prošlogodišnje stipendije “Dubrovnik FestiWine Challenge”

Cijena ulaznice za ovu gala večeru je 100 kuna a od organizatora saznajemo da je ovaj put u potpunosti rasprodana.

– Cjelokupni prihod namijenjen daljnjoj izobrazbi i edukaciji mladih talenata u gastronomiji i somelijerstvu Dubrovačko – neretvanske županije – poručila je organizatorica Željana Udovičić.

U fotogaleriji pogledajte koje delicije su pripremili za ovu večeru renomirani chefovi.

Pročitajte još

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist