DuList IN

FOTO Skeleta oduševio novim nakitom

FOTO Skeleta oduševio novim nakitom

Da je nakit važan dio modnog accessoirea svake žene još je jednom dokazao dizajner nakita, Korčulanin Viktor Skeleta na ovogodišnjem izdanju Perwoll FASHION.HR-a.

Naime, mladi, talentirani dizajner Aleksandar Žarevac iz Istre za potrebe svoje revije ostvario je suradnju s jednim od najpoznatijih i najboljih, također mladih dizajnera nakita, Viktorom Skeletom.
 
Žarevac je predstavio kolekciju od 8 komada savršenih za ljeto, ali ono što je modnim zaljubljenicima upalo u oko su i dodaci koje je Aleksandar stavio na modele.
 
Upravo ti modni dodaci djelo su jednog od najcjenjenijih dizajnera nakita danas, Viktora Skelete. Za Viktorov nakit bori se svaka Hrvatica, a domaće i svjetske zvijezde godinama su zaljubljene u njega.

Suradnja ova dva dizajnera postala je veoma zanimljiva, a samim time i revija se iščekivala više no ijedna druga, te su svi željeli vidjeti spoj ova dva modna genija i nisu požalili.
 
Revija je oduševila sve, a obje kolekcije ( CRUISE i TREZOR nakit ) već sada su ostvarile odličan feedback i kod kupaca u smislu narudžba – dovoljno je reći da je ova suradnja dobila epitet „Najekskluzivnija modna suradnja na Balkanu“.
 
Viktor svoj nakit izrađuje od najfinijih prirodnih materijala, dragih i poludragih kamena. Svaki rad je unikatan, te je potrebno oko mjesec dana i više za izradu jednog komada.
 
Materijali koje koristi su srebro, (hat, jantar, ametist, aventurin, citrin, crveni crni bijeli i rozi koralj, fluorit, crveni granat, jasper, labradorit, lapis lazuli, malahit, oniks, biseri, akvamarin, žad, gorski kristal, rozi kvarc, turmalin, tirkiz, haulit, tigrovo oko i sedef), bisera, kristala, koralja i školjaka.
 
Viktor Skeleta zabilježio je veliki uspjeh i prošlo ljeto s posljednjom kampanjom i van granica Lijepe Naše kada je poznata manekenka Kristina Šalinović njegovu kampanju s dubrovačkom trendsettericom Stankom Arbanasin objavila na svome blogu.

Pročitajte još

[FOTO] Brojni ljubitelji kamenica uživaju u Malom Stonu, pogledajte koga smo ‘uhvatili’!

Dulist

RESTORAN ORSAN Već od subote tradicionalni klasici i noviteti u prepoznatljivom ambijentu

Dulist

Dubrovački zet najavio predstavu o kraljici estrade – Seve nacionale

Dulist