Sport

FOTO Red Bull Sidrun na Dančama

FOTO Red Bull Sidrun na Dančama

Nakon niza kvalifikacijskih turnira uzduž jadranske obale završnica vaterpolskog natjecanja Red Bull Sidrun održava se danas i sutra u Dubrovniku.

Tako je posljednji kvalifikacijski turnir održan u petak popodne na Dančama. Tražio se posljednji sudionik sutrašnjeg završnog turnira u Portu od 15 sati. Tada će se za titulu najboljeg boriti pobjednici turnira u Voloskom, Biogradu, Šibeniku i Dubrovniku, ali i internacionalnim ekipama iz Grčke, Crne Gore, Mađarske i Italije.

Podsjetimo kako u natjecanju Red Bull Sidrun mogu sudjelovati samo igrači amateri, a igra se tri-na-tri na jedan gol, koji čuva neovisni golman profesionalac. Utakmice traju 10 minuta. Pobjednici za nagradu dobivaju odlazak na Red Bull Air Race utrku.

Ovaj zanimljiv koncept natjecanja u vaterpolu održava se treću godinu za redom, a pobjednik prvog turnira bila dubrovačka ekipa Betula u sastavu Niko Šalja, Goran Milić, Marko Iveković i Đuro Musladin. ‘Betulaši’ su u finalu završnog turnira na kojem je nastupilo šest ekipa u Portu slavili protiv zadarske ekipe Bazena s 4:2 te osvojili put u Mađarsku, na Hungaroring i utrku Formule 1.

Pročitajte još

Pituri osvojili Kup Hrvatske!

Dulist

Jakov Bjeloš, Marino Maslać i Bruno Šimunović u dresu Hajduka osvojili međunarodni turnir

Dulist

HRVATSKI KUP STOLNOG TENISA ‘Pituri’ pobjedom protiv zagrebačkog Marathona prošli u finale

Dulist