Natrag
17.8.2017 15:50

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO Red Bull Sidrun na Dančama

11.9.2015 @ 18:03 Baldo Marunčić Sport
21;21

Podijelite:

Nakon niza kvalifikacijskih turnira uzduž jadranske obale završnica vaterpolskog natjecanja Red Bull Sidrun održava se danas i sutra u Dubrovniku.

Tako je posljednji kvalifikacijski turnir održan u petak popodne na Dančama. Tražio se posljednji sudionik sutrašnjeg završnog turnira u Portu od 15 sati. Tada će se za titulu najboljeg boriti pobjednici turnira u Voloskom, Biogradu, Šibeniku i Dubrovniku, ali i internacionalnim ekipama iz Grčke, Crne Gore, Mađarske i Italije.

Podsjetimo kako u natjecanju Red Bull Sidrun mogu sudjelovati samo igrači amateri, a igra se tri-na-tri na jedan gol, koji čuva neovisni golman profesionalac. Utakmice traju 10 minuta. Pobjednici za nagradu dobivaju odlazak na Red Bull Air Race utrku.

Ovaj zanimljiv koncept natjecanja u vaterpolu održava se treću godinu za redom, a pobjednik prvog turnira bila dubrovačka ekipa Betula u sastavu Niko Šalja, Goran Milić, Marko Iveković i Đuro Musladin. ‘Betulaši’ su u finalu završnog turnira na kojem je nastupilo šest ekipa u Portu slavili protiv zadarske ekipe Bazena s 4:2 te osvojili put u Mađarsku, na Hungaroring i utrku Formule 1.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana