Natrag
16.8.2017 17:27

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO PU dubrovačko-neretvanskoj 10 novih Opel Astri

13.6.2015 @ 8:46 Dulist Hrvatska
4;4

Podijelite:

Ključeve novih 80 Opel Astri s policijskim obilježjima službenicima granične policije predao je na zagrebačkoj Policijskoj akademiji glavni ravnatelj policije Vlado Dominić.

Vozila su nabavljena u okviru Schengen Facility Founda za potrebe učinkovitog rada granične policije na vanjskoj granici Republike Hrvatske, a njihova vrijednost iznosi 1.127.793,60 eura s PDV-om.

Schengen Facility Found jedan je od najvećih projekata u kojem sudjeluje Ministarstvo unutarnjih poslova, te doprinosi ispunjavaju preporuka i standarda za ulazak Republike Hrvatske u Schengenski prostor.

– Ovo je već treći kontingent koji je stigao za graničnu policiju i ovdje je 80 službenih vozila koja će koristiti granična policija na vanjskoj granici – rekao je glavni ravnatelj policije Vlado Dominić.
Nova vozila će značajno pridonijeti učinkovitijem obavljanju nadzora državne granice i suzbijanju prekograničnog kriminala na vanjskoj granici Europske unije, pišu iz MUP-a.

Vozila će se koristiti u policijskim upravama osječko-baranjskoj (4), vukovarsko-srijemskoj (14), brodsko-posavskoj (5), sisačko-moslavačkoj (8), karlovačkoj (2), ličko-senjskoj (5), zadarskoj (3), šibensko-kninskoj (4), splitsko-dalmatinskoj (12), dubrovačko-neretvanskoj (10), istarskoj (6), primorsko-goranskoj (5), zagrebačkoj (1) i Mobilnoj jedinici za provedbu nadzora državne granice (1).

Izvor: MUP

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana