DuList IN

FOTO Provalili na set Ratova zvijezda i snimili zanimljive fotografije

FOTO Provalili na set Ratova zvijezda i snimili zanimljive fotografije

Na Instagramu su u subotu popodne osvanule fotografije snimljene na setu osme epizode filmskog serijala Ratovi zvijezda.

Ništa tu ne bi bilo neobično, da dva autora fotografija, na Instagramu poznatiji kao night.scape i hd.xr, na set nisu upali nepozvani te su slikavali scenografiju dok ih zaštitari nisu otkrili.

-Neću objasniti kako smo točno uspjeli upasti na set, ali trebalo nam je dosta probijanja kroz šumu u 2 sata u noći. Nije bilo preteško ući. Najteži je dio bio probiti se kroz šumu – kazao je za LADbible night.scape.

Kad je dvojac ušao na set bili su oduševljeni s onim što su vidjeli.
-Kad smo ušli vidjeli smo umjetno napravljenu planinu. A u podnožju planine ležao je čitavi Millenium Falcon, na otvorenom sa svjetlima oko njega – kazao je night.scape.

Nije dugo trebalo dok su im zaštitari pokvarili zabavu te ih natjerali u bijeg kroz šumu.
-Zaštitari su nas ugledali i počeli trčati za nama tako da smo morali odjuriti natrag u šumu. Srećom, uspjeli smo im pobjeći – kažu dečki, koji se slažu kako im je to vjerojatno bila najbolja noć u životu.

Podsjetimo, jučer je Internetom prostrujila informacija o mogućem nazivu osme epizode, a što se snimanje bliži kraju pozornost fanova je sve veća, baš kao i nemar onih koji čuvaju tajnovitost ovog projekta, koji se ovog proljeća snimao i u našem gradu.

Pročitajte još

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist

[FOTOGALERIJA] Sunčana nedjelja idealna za đir Gradom!

Dulist

[FOTOGALERIJA] Mladi Privatne gimnazije na maturalnoj večeri

Dulist