Natrag
19.8.2017 15:03

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO Prometni znakovi spremni za zatvaranje Zagrebačke

9.11.2015 @ 6:33 Dulist Grad
4;4

Podijelite:

Zagrebačka ulica se zbog radova danas zatvara za sav promet, a već od nedjelje su na prometnicama pripremljeni prometni znakovi za izmijenjeni režim vožnje.

Podsjetimo, Zagrebačka ulica će do 24. prosinca biti zatvorena za sav promet, osim za interventna vozila, na dijelu od Javne garaže pa do spoja s Ulicom Petra Krešimira IV.

U vrijeme izvođenja navedenih radova promet ulicom Branitelja Dubrovnika odvijat će se dvosmjerno za sve kategorije vozila dok će se promet vozila Ulicom Iza Grada, od Pila do ‘Vatrogasaca’, odvijati suprotnim smjerom vožnje od sadašnjega.

Sva vozila koja prometuju iz smjera Ilijine glavice prema povijesnoj jezgri preusmjeravat će se na Ulicu Vladimira Nazora, Vukovarsku ulicu, Ulicu Dr. Ante Starčevića, Branitelja Dubrovnika pa nadalje na Ulicu Iza Grada prema odredištu.

Sva vozila koja prometuju od Ploča i Zlatnog potoka prema Gružu i Lapadu usmjeravat će se na ulicu II. Dalmatinske brigade nadalje prema vidikovcu na državnu cestu D8.

Na navedenim ulicama postavit će se privremena prometna signalizacija pa molimo sve sudionike u prometu da prilagode vožnju privremenoj regulaciji prometa.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana