Natrag
23.11.2017 08:28

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO Prometni kolaps na Ilijinoj glavici

16.7.2016 @ 15:23 Dulist Grad
15;15

Podijelite:

U vikendu kad se zbog nevremena sve otkazuje i odgađa, ni situacija u prometu nije ništa bolja.

Naime, na istočnom prilazu gradu te na Ilijinoj glavici stvorila se kilometarska kolona koja se rastegla sve do Dupca.

Policija je raspoređena na više pozicija i nastoji preusmjeravanjem prometa rasteretiti tečnost prometnicama, ali kako saznajemo gužva ne jenjava.

Inače, za one koji u Dubrovnik stižu autocestom ‘Dalmatinom’ vrijedi informacija iz HAC-a kako je dionica Sveti Rok – Maslenica bila zatvorena od jučer 15. srpnja od 02.08 sati za prvu skupinu vozila, a u 10.30 sati za sva vozila do danas do 10.40 kada je otvorena za prvu skupinu vozila.

Odlukom policije i uz pomoć radnika HAC ONC-a vrši se kontrolirano propuštanje osobnih vozila kako bi se smanjila prometna opterećenost te ljudima omogućio dolazak do svojih ciljeva.

Trenutno je kolona na Svetom Roku 45 km u smjeru juga. U smjeru sjevera kolona vozila počinje kod odmorišta Nadin do Zadra 2 prema Masleničkom mostu.

-Ovom prilikom još jednom savjetujemo vozače da odgode putovanje. Vozačima koji su krenuli na put savjetujemo da nikako ne izlaze iz svojih vozila. Daljnja protočnost prometa te zatvaranje dionica ovisi isključivo o vremenskim uvjetima, u ovom slučaju o jačini bure. Zatvaranje dionice odnosno preusmjeravanje prometa sa autoceste vrši se isključivo zbog sigurnosti korisnika – ističu iz HAC-a.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana