Crna kronika

FOTO Privedeni vlasnik kafića ‘What’s up?’ Alen Perišić, Tomislav Zucalo, Ana Perović…

FOTO Privedeni vlasnik kafića 'What's up?' Alen Perišić, Tomislav Zucalo, Ana Perović...

Alen Perišić, vlasnik ugostiteljskog objekta ‘What’s Up?’ u ulici Iva Vojnovića priveden je nešto iza 9 sati u ‘Villa palmu’, zgradu PU dubrovačko-neretvanske.

Uhićen je i Tomislav Zucalo (38), dubrovačkoj javnosti poznat je po slučaju paleži vozila krim-inspektora Luka Delije 2009. godine. U listopadu 2010. godine Zucalo je priveden u akciji ‘Pirana’, kada je pritvoren i tzv. dubrovački narko boss Dubravko Šekerija.  Zucalo je uhićen zbog višestruke preprodaje heroina i kokaina, zbog čega je odležao tri godine u zatvoru.

Uslijedilo je i privođenje Ane Perović i Antonia Miljevića, dok je na obradu doveden i vlasnik cafe bara NoneNina.

U tijeku je i pretres jednog broda u Čajkovićima, čiji je vlasnik Damir Katanić navodno odležao sedam godina zbog dilanja droge. Katanić je također priveden u ‘Villa palmu’.

Inače, policijska akcija razbijanja međunarodnog ‘lanca kokaina’ koja je upravo u tijeku, kako doznajemo, osmišljena je baš u Policijskoj upravi dubrovačko-neretvanskoj. Naime, po najnovijim informacijama, nakon što je PU dubrovačko-neretvanska inicirala akciju i prikupila potrebne informacije u sve je uključena i Policija susjedne BiH. Zanimljivo, na kraju akcije ‘Gladius 2’ najavljivali su nastavak priče, a on se i dogodio. ‘Gladius’ je dobio treću epizodu, u kojoj je zadan novi udarac dubrovačkom krim miljeu.

Uskoro opširnije.

Pročitajte još

Uhićen Francuz zbog prometne nesreće u kojoj je teže ozlijeđen Libertasov vozač

Dulist

Dvojica maloljetnih nasilnika iz Uvale Lapad u pritvoru

Dulist

NOVA MOKOŠICA U stanu 58-godišnjaka pronađena droga za preprodaju

Dulist