Sport

FOTO Pogledajte kako treniraju hrvatski vaterpolisti

FOTO Pogledajte kako treniraju hrvatski vaterpolisti

Hrvatska vaterpolo reprezentacija okupila se u Varaždinu.

Nakon prvog odrađenog treninga najavljuje atraktivnu utakmicu protiv reprezentacije Francuske, koja se igra u utorak, 17. ožujka 2015., u 18 sati, na gradskom bazenu Varaždin.

Na prvom jutarnjem treningu hrvatski su vaterpolisti ugostili reprezentaciju Brazila, koju vodi najveći svjetski vaterpolo trener Ratko Rudić, te s njom odradili zajednički trening. Nakon treninga, hrvatske je reprezentativce primio dogradonačelnik Varaždina Vjeran Radelić, koji je s izbornikom Ivicom Tuckom razmijenio prigodne poklone, a s igračima vaterpolska iskustva, obzirom da se i sam rekreativno bavi vaterpolom.

– Nema nam nekih igrača poput Muslima, Bušlje, Boškovića na koje smo računali, pozvani su neki drugi igrači. Mi smo i dalje apsolutni favoriti, bez obzira što je Francuska pokazala protiv nas na Europskom prvenstvu. Vjerujem da ćemo sutra upisati nove bodove i pobjedu! – izjavio je izbornik Ivica Tucak.

Za utakmicu SL Hrvatska – Francuska u Varaždin su pozvani: Josip Pavić, Marko Bijač, Nikša Dobud, Luka Lončar, Ivan Buljubašić, Damir Burić, Maro Joković, Paulo Obradović, Anđelo Šetka, Sandro Sukno, Ante Vukičević, Marko Macan, Antonio Petković i Luka Bukić.

– Odlično se osjećamo u Varaždinu i jedva čekamo početak utakmice. Uvijek smo lijepo primljeni u ovom prekrasnom gradu, a najavljene pune tribine i velik interes za utakmicu dodatni su nam poticaj da damo sve od sebe u sutrašnjoj utakmici. I naravno, vjerujemo u svoju pobjedu! – izjavio je reprezentativac Anđelo Šetka.

Hrvatska reprezentacija vodeća je u grupi C. Pobjednik ovogodišnje Svjetske lige izravno će se plasirati na Olimpijske igre Rio 2016. Hrvatska, nakon Varaždina, iduću utakmicu SL igra u Budvi protiv Crne Gore 20. ožujka, a na domaćem terenu u Splitu, 14. travnja dočekujemo Italiju.

Pročitajte još

POBJEDA ZA SQUARE! U napetoj utakmici svladali Olmissum

Dulist

SVI ZA SQUARE! Crveno plavi večeras igraju polufinale HMNL

Dulist

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr