Natrag
21.9.2017 19:52

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO Počeo Valamar Junior Open 2015.

2.10.2015 @ 13:20 Baldo Marunčić Sport
13;13

Podijelite:

Međunarodni badmintonski turnir ‘1. Valamar Junior Open 2015.’ u organizaciji BK Aedium održava se od petka do nedjelje u Sportskoj dvorani Gospino polje.

Riječ je o turniru iz Europa serije koji se boduje za svjetsku juniorsku ljestvicu, a na kojem sudjeluje stotinjak natjecatelja i natjecateljica iz 13 država svijeta.

Utakmice se igraju na četiri terena kroz tri dana (od 9 do večeri) u konkurenciji muških i ženskih pojedinaca i parova te miješanih parova. Danas je na rasporedu 1. kolo, u subotu slijedi 2. i 3. kolo te četvrtfinala, dok su polufinalni i finalni mečevi na rasporedu u nedjelju (od 10 sati). Osiguran je i nagradni fond od 5000 dolara.

Budući da na turniru sudjeluju i domaće cure i momci, vrijedi ovog vikenda navratiti do Gospinog polja i uživati u ovom dinamičnom i atraktivnom sportu, a za koji, treba reći i to, u gradu Dubrovniku nema sluha. Naime, već godinama dubrovački badmintonaši igraju u nemogućim uvjetima, a ipak ostvaruju vrhunske rezultate.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana