DuList IN

FOTO Počeo CMA festival, u Dubrovniku ‘partija’ i Ella Dvornik!

FOTO Počeo CMA festival, u Dubrovniku 'partija' i Ella Dvornik!

Ovog četvrtka u gradu je bilo ludo i nezaboravno – počeo je CMA Corona Suncests festival, s večerašnjim headlinerima, poznatim glazbenim zvijezdama.

Međutim, i u publici se našla hrvatska zvijezda poznata i izvan okvira Hrvatske – Ella Dvornik, koja je ‘partijala’ sa svojim Charlesom. Poznata lifestyle blogerica, kćer pokojne legende hrvatskog funka, Dina Dvornika, živi i radi u Londonu, sa zaručnikom Charlesom Pearceom, uspješnim britanskim marketinškim stručnjakom.

Razlog Ellinog posjeta jest projekt #IconicFestivalMoments, te time i ovaj festival koji dovodi svjetska imena kao što su SIGMA & Clean Bandit,na Banje. Najpoznatiji duo svjetske bass scene – SIGMA vlasnici su hita ‘Nobody To Love’ i mnogih drugih koji broje milijunske poglede na YouTubeu, a na plažu Banje dolaze ovog četvrtka 28. srpnja. Jedan od najvećih radijskih i klupskih hitova u posljednjih desetak godina ‘Rather Be’ pripada grupi Clean Bandit koja na Banjama u petak 29. srpnja nastupa u formi Clean Bandit DJ seta.

Uz headlinere festivala- SIGMU i Clean Bandit DJ Set, kroz ukupno pet pozornica prodefilirat će desetak DJeva za vrijeme trajanja festivala.

Tko je sve plesao na Banjama, pogledajte u fotogaleriji!

Pročitajte još

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist