DuList IN

FOTO Parni Valjak na plaži hotela Palace

FOTO Parni Valjak na plaži hotela Palace

Sinoćnjim spektakularnim koncertom legendarne grupe Parni Valjak završen je ovogodišnji program Zvijezda pod zvijezdama. Band koji je poznat po unaprijed rasprodanim koncertima u ogromnim dvoranama, prvi puta je nastupao u ovom programu, u punom sastavu u posebnom, intimnom prostoru Vala Beach cluba Hotela Dubrovnik Palace.

Sinoćnji koncert uistinu je bio za pamćenje. Band je to koji je zadnjih nekoliko desetljeća obilježio hrvatsku i regionalnu rock scenu a njihove hitove nemoguće je nabrojiti. Slaveći ove godine 40 godina njihova rada, s razdraganom dubrovačkom publikom podijelili su svoje najpoznatije hitove.

Aki Rahimovski, unatoč visokoj temperaturi, doslovno je s prvim taktovima digao na noge čitavu Valu i do kraja koncerta neumorno plesao. Publika je pjevala u glas i plesala, te nakon dva sata žestoke svirke, vraćala band na bis. Vala plaža doslovno je gorila a najposjećeniji koncert u povijesti programa Zvijezda pod zvijezdama bio je istinski rock koncert o kojem će se dugo u Dubrovniku pričati.

Sinoćnjim koncertom zakruženo je ovogodišnje, jedanaesto izdanje ‘Zvijezda pod zvijezdama’. Zbog bogatog glazbenog programa te iznimnih ambijenata u kojima se eventi održavaju, ‘Zvijezde pod zvijezdama’ postale su prepoznatljiv i nezaobilazan ljetni glazbeno-kulturni događaj za mnoge domaće i strane posjetitelje Dubrovnika kao i Dubrovčane, koji s posebnom pozornošću prate koncerte.

Prihod ulaznica za ovogodišnji glazbeni program ‘Zvijezde pod zvijezdama’ namijenjen za nabavku uređaja i poboljšanje uvjeta rada na Hitnom bolničkom prijemu Opće bolnice Dubrovnik.

JLH

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist