Natrag
22.8.2017 11:20

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO Otvoren Horizont pomorski trening centar

29.5.2015 @ 11:42 Baldo Marunčić Grad
9;9

Podijelite:

Na prvom katu stare zgrade Atlantske plovidbe jutros je prigodnom svečanošću otvoren Horizont pomorski trening centar.

Centar će, temeljem dopusnice Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture, osposobljavati pomorce za trenutne i buduće poslove organizacijom tečajeva po STCW Konvenciji 95 i ostalim konvencijama 78/95. Također je certificiran od strane Burea Veritasa za Certifikaciju Sustava upravljanja kvalitetom prema normi ISO:9001.

– Vršit ćemo obuku i usavršavanje naših pomoraca, koji će se moći u što kraćem vremenu osposobiti i početi raditi posao za koji su obrazovani. Usavršavamo pomorce, širimo njihove obzore. S ozbirom da je Dubrovnik pomorski grad s velikom tradicijom, održavat ćemo tečajeve kao na Sveučilištu. Za početak krećemo s osnovnim tečajevima – rekao je na otvaranju direktor i član Uprave Sergio Stabile.

Stabile je posebno zahvalio Upravi Atlantske plovidbe, kao i poslovnim partnerima iz Doma zdravlja Dubrovnik, JVP Dubrovnik, Pomorsko-tehničke škole te Lučke kapetanije Dubrovnik.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana